HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, Erzincanspor maçının ardından bazı sosyal medya hesaplarında ev sahibi takım taraftarlarına el kol hareketi yaptığı yönündeki söylemlerin tamamen yalan olduğunu söyledi.

Başkan Özcan maç öncesinde Zelzele Taraftar Grubu liderlerinin kendisine kaşkol hediye ettiğini, protokol tribününde ise kendilerin son derece güzel misafir edildiğini söyledi. Maçın ilk yarısını protokolde izlediğini belirten Başkan Özcan ‘İkinci yarıda ise taraftarlarımızın isteği üzerine onların yanına giderek orda izledik.

Maçın bitiminden sonra soyunma odasına doğru giderken tünelde karmaşa olduğunu gördük ve oraya doğru koştum. Bu arada tribünden koro halinde benim adıma küfür edildi. Bende onlara hadi ordan der gibi bir hareket yaptım onun dışında ne küfür etmem hemde el kol hareketi yaptım.

Çorum-Erzincan dostluğuna ve kardeşliğine zarar verecek en ufak bir hareketim olmadı olamazda. Dediğim gibi bizi maç öncesi misafir eden ve güzel bir ev sahipliği yapan Erzincanspor taraftar gruplarına ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu yalanı ortaya atanlar art niyetliler ve iki kardeş kulüp arasına fitne sokmaya çalışıyorlar. Ben kardeş Erzincanspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum’ dedi.