Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, transfer görüşmelerinde yaşanan gelişmeler üzerine bütçeyi artırmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Görüştükleri futbolcuların yüksek rakamları nedeni ile yönetim olarak yaptığı değerlendirme sonucunda bütçeyi artırdıklarını belirten Başkan Özcan iç transferde anlaştıkları tecrübeli isimlerin ücretlerinde de bu oranda artımına gideceklerini ve takım içi dengesini koruyacaklarını ifade etti.

Bu hafta iki kanat geliyor
Önümüzdeki hafta içinde ise bir stoper ve bir orta saha transferini sonuçlandırmayı amaçladıklarını belirten Özcan kaleci konusunda ise rakamların çok yüksek olması nedeni ile bekleyeceklerini söyledi. Başkan Özcan bir stoper ve bir orta saha konusunda ise acele etmeyeceklerini üst liglerden gelecek istedikleri isimlerin durumunu bekleyeceklerini söyledi.

Bazı mevkilere acele etmeyeceğiz
Takımın 11 Ağustos’ta toplanıp 12 Ağustos’tan itibaren yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına Çorum’da başlayacaklarını hatırlatan Başkan Özcan, takım toplanana kadar kadroyu büyük oranda oluşturacaklarını eksik bölgeler için ise fazla acele etmeyeceklerini açıkladı.