HARUN AKKAYA
Çorum FK yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını cumartesi günü yaptığı çift antrenmanla tamamladı. Kırmızı Siyahlı takım dünü dinlenerek geçirdi.

Salı gününden buyana kendi tesislerinde yaptığı çalışmalar ile yeni sezona hazırlanan Çorum FK cumartesi günüde sabah ve akşam çift antrenman yaptı. Sabah fiziksel dayanıklılık hareketleri yapan kırmızı siyahlı takım akşam ise çabuk ve kuvvet hareketlerinin olduğu ağır bir antrenman yaptı.

Akşam antrenmanında Bahri Kaya’nın Başkan Fatih Özcan ile birlikte transferde durum değerlendirme toplantısına katıldığı için yer almadı. Antrenörler gözetiminde yapılan çalışmaya cuma akşamki antrenmanda aldığı darbe sonucu sakatlanan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Muhammed Çoban dışında tüm futbolcular katıldılar.

2 nolu sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından 1 nolu sahada kurulan aletlerde hem koşu hem dayanıklılık hareketleri yapan kırmızı siyahlı takımda tempo yüksek tutuldu. Çorum FK’da beş gündür devam eden yoğun antrenman programı nedeni ile futbolcuların hayli yorulduğu gözlendi.

Çorum FK’da Teknik Direktör Bahri Kaya dün tüm takıma izin verdi. Dünü dinlenerek geçiren kırmızı siyahlı takım bugünden itibaren ilk etabın ikinci bölüm çalışmalarına başlayacak.

Editör: Haber Merkezi