HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı takım önceki akşam yaptığı antrenmanda bu sezon ilk kez topla çalıştı.

Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde sabah yapılan antrenmanda gruplar halinde tempo koşu ve çabuk kuvvet hareketleri yapan kırmızı siyahlı takım akşam ise ilk kez toplu çalıştı. Bu çalışma ısınma hareketlerinin ardından takımı dörde ayıran Teknik Direktör Bahri Kaya kalecileri diğer sahada kaleci antrenörü gözetiminde çalışmaya gönderdi.

Futbolcuları ise yedişerli üç gruba ayıran tecrübeli teknik adam bir gruba ceza sahası içinde topla teknik geliştirmeye yönelik dar alanda pasa benzer bir oyun oynatırken diğer bölüm ise sahanın diğer yarı alanında kurulan küçük istasyon aletleri arasında topla teknik geliştirmeye yönelik hareketler yaptı. Üçüncü grup ise tempolu ve yavaş olmak üzere devamlı koşu yaptı.

Üçerli gruplar dönüşümlü olarak tüm çalışmaları yaparken Teknik Direktör Bahri Kaya sık sık futbolulardan tempoyu yükseltmelerini istedi ve kendilerini çalışmaya tamo larak vermelerini istedi. Kırmızı Sİyahlı takımda futbolcularında hayli istekli oldukları gözlendi.

Öte yandan Teknik Direktör Bahri Kaya’nın pandemi nedeni ile mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat ettiği ve antrenman sahasına başka kimseyi almadığı tesislerede giriş ve çıkışların kontrol edildiği öğrenildi. Çorum FK yeni sezon hazırlıklarını bugünde sabah ve akşam yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi