HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Vo­ley­bol’ün­den bir gü­zel ha­ber da­ha. Ço­rum Vo­ley­bol ba­yan ta­kı­mı önü­müz­de­ki se­zon­da Ba­yan­lar 2. li­gin­de mü­ca­de­le ede­cek ikin­ci Ço­rum ta­kı­mı ol­du. Os­man­cık Be­le­di­yes­por ta­kı­mı Böl­ge­sel Lig grup ve fi­nal gru­bu maç­la­rı­nı bi­rin­ci ola­rak ta­mam­la­ya­rak 2. li­ge yük­sel­me­ye hak ka­zan­mış­tı. Ço­rum Vo­ley­bol ise fe­de­ras­yon ta­ra­fın­dan da­vet edil­di­ği li­ge ka­tıl­ma hak­kı el­de et­ti.


Ço­rum Vo­ley­bol ta­kı­mı Vo­ley­bol Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan 2. li­ge da­vet edil­di ve iki Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­me­ni ta­ra­fın­dan gö­tü­rü­len ku­lüp ge­rek­li ma­li ve­ci­be­le­ri ye­ri­ne ge­ti­re­rek önü­müz­de­ki se­zon 2. lig­de mü­ca­de­le et­me­ye hak ka­zan­dı.
Ku­lüp Baş­kan­lı­ğı­nı Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­me­ni Ali Hay­dar Te­ke Baş­kan Yar­dım­cı­lık­la­rı­nı ise Ce­sur Ak­can he­nüz ata­ma­sı ol­ma­yan Er­kan Öl­mez’in yap­tı­ğı ku­lüp ta­ma­men ken­di im­kan­la­rı ile üç yıl ön­ce ku­rul­du ve kı­sa sü­re­de vo­ley­bol bran­şın­da Ço­rum’da alt ya­pı­da bir çok ba­şa­rı­ya im­za at­tı.


Ku­lüp Baş­ka­nı Ali Hay­dar Te­ke alt ya­pı­da baş­la­dık­la­rı­nı ça­lış­ma­la­rın so­nu­cun­da uzak gi­bi gö­rü­len 2. lig­de mü­ca­de­le et­me­yi bu ka­dar kı­sa sü­re­de ba­şar­dık­la­rı için son de­re­ce mut­lu ol­duk­la­rı­nı söy­le­di. Yap­tı­ğı­mız ça­lış­ma­lar so­nu­cun­da spor­cu­la­rı­mı­zın bel­li bir dü­ze­ye gel­me­si Ço­rum mer­kez­de de bu se­vi­ye­de bir ba­yan vo­ley­bol ta­kı­mı­nın ol­ma­ma­sı­nın iş­le­ri­ni hız­lan­dır­dı­ğı­nı be­lir­ten Te­ke ‘ Ço­rum vo­ley­bol ola­rak ta­ma­men iki­si ça­lı­şan bi­ri­si ata­ma­sı ol­ma­yan Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­me­ni­nin im­kan­la­rı ile bu nok­ta­ya gel­miş­tir.


Ne Be­le­di­ye ne fark­lı bir ku­rum­dan kat­kı al­ma­dan iki yıl üst üs­te Böl­ge­sel Lig’de mü­ca­de­le et­me­yi ba­şar­dık. Bu lig­ler­de­ki ra­kip­le­ri­mi­zin  ço­ğu Be­le­di­ye ve­ya üye sa­yı­sı­çok faz­la der­nek ta­kım­la­rı­nın tem­sil­ci­le­ri ol­du. Biz ise iki Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­me­ni ola­rak spor için ne ya­pa­bi­li­riz, Ço­ru­mu­mu­za, Ço­rum­lu genç­le­re spor an­la­mın­da ne­ler ka­ta­bi­li­riz dü­şün­ce­si ile yo­la çık­mış hiç bir çı­kar gö­zet­mek­si­zin mü­ca­de­le eden mü­te­va­zi bir ta­kı­mız.
2. lig çok fark­lı bir plat­form ve işi­mi­zin zor ol­du­ğu­nu bi­li­yo­ruz. Ku­lüp ola­rak mad­di du­ru­mu­muz bel­li ve biz ken­di spor­cu­la­rı­mız­la ilk se­zo­nu­muz­da lig­de kal­mak ve Ço­rum’a 2. lig­de mü­ca­de­le eden bir ta­kım ka­zan­dır­mak. Bu­nun Ço­rum’da ba­yan vo­ley­bo­lü­nün ge­li­şi­mi için çok önem­si­yo­ruz. Çün­ki bu lig­de mü­ca­de­le eden ço­cuk­la­rı­mı­zın üst lig­le­re gi­de­bil­mek için bir ba­sa­mak ol­ma­yı amaç­lı­yo­ruz.
So­nu­cun­da iki Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­me­ni ola­rak yü­rüt­tü­ğü­müz bu zor­lu yol­cu­luk­ta en bü­yük gü­ven­ce­miz Ço­rum hal­kı sa­na­yi­ci ve iş adam­la­rı­mız ve ta­bi­ki mül­ki amir­le­ri­miz. Vo­ley­bol 2. li­gin­de mü­ca­de­le ede­cek mer­ke­zin tü­ek ta­kı­mı ola­rak mad­di ve ma­ne­vi des­tek bek­li­yo­ruz. Baş­kan ve yö­ne­tim­de­ki di­ğer ar­ka­daş­la­rım zor bir yü­kün al­tı­na gir­di­ği­mi­zin far­kın­ta­yız. Çok ça­lış­ma­mız ge­rek­ti­ği­ni­de bi­li­yo­ruz. İn­şal­lah bu zor­lu sü­reç­te mad­di ve ma­ne­vi yal­nız bı­ra­kıl­ma­yız. Ço­rum hal­kı­na gü­ve­ni­yo­rum’ de­di.

Editör: Haber Merkezi