HALİL ÖZTÜRK
Çorum Voleybol’ün çağrısına AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı duyarsız kalmadı. Ahlatcı, Çorum Voleybol’ün bu sezonun kalan üç deplasman maçının yanı sıra önümüzdeki sezonda bu ligde mücadele etmesi halinde ellerinden gelen desteği ve katkıyı vereceklerini söyledi.
Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Çorum Voleybol Kulübü Başkanı Ali Haydar Teke geçtiğimiz hafta içinde yaptığı açıklamada üç öğretmen olarak kendi imkanları ile götürdükleri kulübe destek verilmemesi halinde ligin kalan üç deplasman maçına gidememe tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını belirterek Çorumlulardan destek istemişti.


Bu açıklamayı okuyan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı sosyal medya hesabından Başkan Ali Haydar Teke’nin kendisine ulaşmasını istedi. Yapılan görüşme sonunda Başkan Teke ve antrenör Mustafa Can Canbaşı ile üç sporcu ile birlikte AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında Çorum Voleybol Başkanı Ali Haydar Teke kulüp olarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi üç öğretmen olarak aldıkları sorumlulukları büyük fedakarlık ile yerine getirmenin çabası içinde olduklarını söyledi. Teke ‘Takımımız tamamen genç kadrodan oluşmakta ve kadromuzun çok büyük bir kısmı kendi alt yapımızdan yetişen oyuncular. Ligin 13. Haftasına girilirken ligde 6. Sıradayız. Bu seneki hedefimiz genç kadromuzla ligi orta sıralarda bitirmekti ve çok şükür hedeflediğimiz noktadayız. Gelecek vadeden takımımız ve gençlerimizle birlikte önümüzdeki yıllarda daha güzel neticeler alarak Çorum’umuzun ismini layık olduğu yerlerde andırmak istiyoruz. Bu vesile ile sizleri ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de desteklerinizi beklediğimizi belirtmek isteriz


Kulübün ve sporcuların ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Ahlatcı “Gençler bizim her zaman başımızın tacıdır. Biz bu makamlarda halkımıza hizmet etmek ve sıkıntılarını dinlemek, çözüm üretmek için bulunuyoruz. Özellikle de gençlerimize olan inancımızı bir kez daha dile getirmek isterim. Gençlerimiz söz konusu olduğunda emin olun ki biz her zaman var gücümüzle elimizi taşın altına koymaya hazırız.”
Artık Deplasmana Gidecekler…


Ziyarette sporcuların ilettiği sıkıntıları dinleyen Ahlatcı “sizler kısıtlı imkanlarla başarılı sonuçlar alıyorsunuz. Bizlerde elimizden gelen her türlü desteği sizlere sunarak yanınızda olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Öncelikli olarak deplasman sıkıntınızı çözelim inşallah sizlerde daha güzel sonuçlarla bizleri gururlandırmaya devam edin, gençlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır’ dedi.

Editör: Haber Merkezi