YÜKSEL BASAR
Çorum’da ilk kez düzenlenen Okullar arası Atıcılık il birinciliğinde üç ayrı kategoride Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TED Koleji ve Mehmetcik Anadolu Lisesi sporcuları yarıştılar.

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ierisinde oluşturulan Havalı Tabanca Poligonu’nda oluşturulan Atış Poligonunda yapılan il birinciliğinde Genç Kızlar 10 metre havalı tabanca kategorisinde Bahçelivler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkeklerde ise Mehmetcik Anadolu Lisesi sporculaı atış yaptılar.
Genç kızlar havalı tabanca dalında Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yedi sporcu yarıştı. Atışlar sonunda birinciliği Buse Ötun, 2. Büsra Çarpan, 3. Merve Çelik, 4. Sinem Önal, 5. İrem Aygün, 6. Sema Nur Solak ve 7. Yaren Toprak oldu.


Genç erkekler ktegorisinde ise Mehmetcik Anadolu Lisesi’nden Recep Çolak tek sporcu olarak yarıştı ve birinciliği kazandı
Yıldız erkekler kategorisinde 10 metre tabanca dalında TED Koleji’nden Alp Eren Aygün rakipsiz olarak birinci oldu.

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamına geçen yıl alınan Atıcılık branşında ilimizde ilk kez yapılan müsabakalara katılan sporcular Çorum’un atıcılık branşında çok aktif bir il olduğunu belirterek Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan ilimize Havalı Silahlar Atış Poligonu kazandırılmasını istediler.
Yarışmaların ardından düzenlenen törenle sporculara madalya ve başarı belgeleri verildi.

Editör: Haber Merkezi