HALİL ÖZTÜRK
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Yeni Çorumspor’un bu ligin iyi takımlarından birisi olduğunu ve zor geçecek bu maçı kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Sağlam, Çaykur Rizespor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı değerlendirmede Yeni Çorumspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi ‘Bizde bundan sonra hafta sonu Yeni Çorumspor ile oynayacağımız hayati önem taşıyan karşılaşmaya da hazırlanmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ertuğrul Sağlam; “Yeni Çorumspor ve 1922 Konyaspor maçı oynayacağız. Bu maçlardan sonraki durumumuzu da değerlendirip, kendi taraftarlarımızın önünde turu geçmek için ne gerekiyorsa bunu yapacağız. Yeni Çorumspor karşılaşması ilk yarı oynayacağımız son deplasman karşılaşması, Yeni Çorumspor da bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Ama bizim de hedefimiz ve beklentimiz ortada. Bu yüzden o karşılaşmayı kayıpsız geçmek için hafta başından beri hazırlanıyoruz. Çocuklar da artık işin bilincinde, sorumluluk almaya başladılar. Güzel bir mücadele ve kaliteli bir futbolla lig yarışında geleceğe daha umutla bakmamızı sağlayacak oyun kalitesini ve skoru alacağımıza inanıyorum. Bir taraftan lig, diğer taraftan da kupanın içinde kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi