Başkan Fatih Özcan hafta sonu 4-5 futbolcu ile görüştüklerini ancak mevcut kadrodaki futbolcuların üzerinde bir rakam vererek dengeyi bozmayacaklarını bunun içinde bekleme kararı aldıklarını söyledi.

Özcan Şaban Genişyürek Amedspor’dan eski Çorum FK’lı stoper Yiğitcan Gölboyu, Gümüşhanespor’dan sağ kanat oyuncusu Mehmet Menderes Önkuzu, Tuzlaspor’dan stoper Murat Türkkan, Sarıyer’den stoper Hikmet Balioğlu ve yine Gümüşhanespor’dan ayrılan stoper Fırat Arıkan ile görüştüklerini ve bu denge politikası doğrultusunda bekleme kararı aldıklarını belirtti.

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan transferde yaptıkları görüşmelerde çok yüksek rakamlar istendiğini mevcut kadrodaki futbolcuların üzerinde transfer  ücreti ödeyerek yapmama kararı aldıklarını bunun içinde bekleme kararı aldıklarını söyledi.

Özcan hafta sonunda Çorum’da geçtiğimiz sezonlarda da forma giyen Şaban Genişyürek Amedspor’dan eski Çorum FK’lı stoper Yiğitcan Gölboyu, Gümüşhanespor’dan sağ kanat oyuncusu Mehmet Menderes Önkuzu, Tuzlaspor’dan stoper Murat Türkkan, Sarıyer’den stoper Hikmet Balioğlu ve yine Gümüşhanespor’dan ayrılan stoper Fırat Arıkan  görüştüklerini söyledi. 
Şaban Genişyürek’in bir sezonluk anlaştıkları Fatih Şerifoğlu’nun ücretinden fazlasını yarım devre için istediğini belirterek ‘Biz mevcut kadromuzdaki futbolcularımızın üzerinde bir transfer yapmayacağız.
Bir sezonluk aldığı ücreti yarım sezon anlaştığımız futbolculara verdiğimiz zaman bizim için fedakarlık yapan arkadaşlara haksızlık etmiş oluruz. Bu yüzden acele etmeyeceğiz ve bekleyeceğiz. Gurbetçi bir stoper bir iki güne kadar kadroya katılacak.
Ayrıca bir forvet ve birde stoper arayışımız sürüyor. Öte yandan alt yapıdan çıkardığımız genç kalecimiz Ahmet’in statü gereği altı ayı doldurması gerektiği için bu Mart ayına kadar profesyonel yapamıyoruz. Bunun içinde genç bir kaleci arayışımızda devam ediyor. Camiamız rahat olsun hem mevcut kadro dengesini bozmadan hemde ikinci yarıda takıma katkı yapacak transferler yapacağız. Kampa katılan gençlerimizinde performansı bizleri son derece mutlu etti’ dedi.