HALİL ÖZTÜRK
Çorumspor ligin 23. hafta maçında yarın evinde Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak. Saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında oynanacak maçta kırmızı siyahlı takım son sekiz maçtır yenilmeyen ve büyük bir çıkış yapan Halide Edip Adıvarspor önünde kazanmak istiyor.

Ligde geçtiğimiz hafta sonunda Turgutluspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet alarak play-off yolunda büyük avantaj kaybeden kırmızı siyahlı takım yarın evinde oynayacağı bu zorlu maça kazanarak telafi etmek amacında.

Çorumspor’da Turgutluspor maçında kırmızı kart gören ve üç maç ceza alan kaleci Onurcan ile sarı kart görerek cezalı duruma düşen Uğur, Mikail ve Volkan yarınki maçta forma giyemeyecekler.

Konuk Halide Edip Adıvarspor ise ligin son sekiz haftasında mağlup olmayarak alt sıralardan çıktı ve play-off potasına girme mücadelesi veriyor. Son dört haftada önce deplasmanda Bağcılar’ı yenen ardından sahasında Diarbekirspor’u yenen Halide Edip Adıvarspor son iki maçında ise Kocaelispor’u deplasmanda geçen haftada lider Bayburtspor’u yenerek topladığı 12 puanla zirveye ortak oldu. Halide Edip Adıvarspor’da sarı kart cezalısı Batuhan Kayıkcı dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

İki takım açısından da büyük önem taşıyan bu kritik maçta Bayburt’un tecrübeli hakemi Murat Türkoğlu düdük çalacak.