HARUN AKKAYA
Amatör futbol taban birlikleri temsilcileri İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Parti İl Genel Meclisi Komisyonu Başkanı Mustafa Alagöz’ü ziyaret ederek 1 ve 2 nolu dış sahanın soyunma odası ve hakem dernek binasının eksikleri ve ihtiyaçları konusunda destek istediler.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Durmuş Buyruk, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Remzi Karahan, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan ve İl Hakem Kurulu Başkan vekili Kahraman Ölçer, Halil İbrahim Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.


Ziyaretin ana gündem maddesi ise amatör futbolun en fazla kullandığı 1 ve 2 nolu sahaların soyunma odası spor taban birliklerinin yerlerinin olduğu binanın durumu oluşturdu. ASKF Başkanı Sefer Kurtaran çatının ilk yapıldığı günden itibaren aktığını bunun sonucunda da binada büyük hasarlar oluştuğunu söyledi. Hasarın boyutunun büyüdüğünü ve amatör spor camiasının burayı yaptırmasının imkansız hale geldiğini belirten Sefer Kurtaran İl Özel İdare bütçesinden bu binanın onarımı için destek istedi.


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbahim Kaya’da bu çağrıya duyarsız kalmadı ve yapılacak inceleme ve araştırma sonunda binanın tadilatı için gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi