HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por’dan Dün­ya Ju­do Gü­nü’nde Dün­ya­nın Mer­ke­zin­de ju­do tur­nu­va­sı. Haf­ta so­nun­da Ço­rum Be­le­di­ye­si Mev­la­na Spor Sa­lo­nu’nda dü­zen­le­nen tur­nu­va­ya dört ku­lüp­ten top­lam 130 spor­cu mü­ca­de­le et­ti.
Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks por ile bir­lik­te Si­nop Ger­ze HEM, Ala­ca Be­le­di­yes­por ve Mi­mar Si­nan Genç­liks­por ku­lüp­le­rin­den spor­cu­la­rın mü­ca­de­le et­ti­ği tur­nua so­nun­da sık­let­le­rin­de de­re­ce­ye gi­ren spor­cu­la­ra ma­dal­ya ve­ril­di.
Ku­lüp Baş­ka­nı Na­dir So­lak bu or­tak ça­lış­ma­ya ve mü­sa­ba­ka­la­ra ka­tı­lan ku­lüp­le­rin an­tre­nör­le­ri Or­han Ak­pı­nar, Öz­le­nen Ak­pı­nar, Ce­la­let­tin Kı­yış­kan, Mus­ta­fa Öz­ka­ya ve Sa­vaş Taş­tan’a te­şek­kür et­ti ve mi­sa­fir ku­lüp tem­sil­ci­le­ri­ne Ço­rum leb­le­bi­si ik­ram et­ti.
Bu tür fa­ali­yet­le­rin spor­cu­la­rın maç tec­rü­be­si­ni ar­tır­mak ve ek­sik­le­ri­ni gör­mek açı­sın­dan son de­re­ce fay­da­lı ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ka­tı­lan tüm ku­lüp­le­re ve spor­cu­la­ra te­şek­kür et­ti.