HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor 22. hafta maçında yarın Turgutluspor deplasmanında galibiyet serisini sürdürmek amacındı. Ligde son iki maçını kazanarak sıralamada çıkışa geçen ve play-off potası içinde kalan kırmızı siyahlı takım son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla üst sıralardan uzaklaşan Turgutluspor ile karşılaşacak.


Turgutlu 7 Eylül Stad’ında yarın saat 13.30’da başlayacak maç öncesinde Yeni Çorumspor’da sarı kart cezalısı Yakup dışında eksik futbolcu bulunmuyor. İkinci yarıda ilk iki haftayı bir puanla kapattıktan sonra son iki haftada iki galibiyet ile üzt sıralardaki yerini sağlama alan kırmızı siyahlı takım Turgutluspor deplasmanında bu seriyi devam ettirmek için mücadele edecek.


Ligin ikinci yarısında ikisi kendi evinde oynadığı dört maçta tek puanı Diyarbekirspor deplasmanında 2-2’lik skorla çıkaran Turgutluspor evindeki iki maçıda kaybederek kötü bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta sonunda Bayburtspor deplasmanında 4-1 mağlup olarak kötü gidişi durduramayan Turgutluspor yarın evindeki oynayacağı Yeni Çorumspor maçını kazanarak çıkışa geçmek amacında. Turgutluspor’da da takımın en golcü ismi Melih Vardır sarı kart cezalısı olduğu için yarınki maçta forma giyemeyecek.

Turgutluspor ile Yeni Çorumspor arasındaki bu zorlu maçta Bilecik bölgesinin genç hakemi Barkın Kara yönetecek.

Editör: Haber Merkezi