HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Meh­met Au­re­lio zor­lu Er­zin­cans­por ma­çı­nı ka­zan­dık­la­rı için mut­lu ol­duk­la­rı­nı an­cak bu ma­çı he­men unu­tup ya­rın oy­na­ya­cak­la­rı Pa­yass­por ma­çı­na mo­ti­ve ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.
Lig­de maç tra­fi­ği­nin yo­ğun ol­du­ğu haf­ta­da Er­zin­cans­por gi­bi gru­bun id­di­alı ta­kı­mı ile oy­na­ya­cak­la­rı ma­çın çok zor ge­çe­ce­ği­ni bil­dik­le­ri­ni bu doğ­rul­tu­su­da ge­rek­li tüm ha­zır­lık­la­rı yap­tık­la­rı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Au­re­lio ‘Lig­de he­de­fe ulaş­mak için bu tür zor maç­la­rı ka­zan­mak zo­run­da­sı­nız.

Biz­de Er­zin­cans­por ma­çı­na mut­lak üç pu­an pa­ro­la­sıy­la çık­tık. Er­ken gol­le öne geç­tik bel­ki ikin­ci go­lü bu­la­bil­sek ma­çı da­ha ra­hat ka­za­na­bi­lir­dik. An­cak be­ra­ber­lik go­lün­den son­ra oyun di­sip­li­nin­den kop­ma­dan mü­ca­de­le­mi­zi de­vam et­tir­dik ve so­nu­cun­da da bu zor­lu maç­tan üç pu­an­la ay­rıl­ma­yı ba­şar­dık.

Böy­le­si­ne kri­tik bir maç­tan üç pu­an­la ay­rıl­dı­ğı­mız için mut­lu­yuz. An­cak lig de­vam edi­yor ve bu haf­ta yo­ğun bir maç prog­ra­mı­mız var. Er­zin­can ma­çı­nı o ak­şam unut­tuk ve ya­rın oy­na­ya­ca­ğı­mız Pa­yass­por ma­çı­nı dü­şün­me­ye baş­la­dık. Lig­de her maç zor­lu ya­rın­da zor bir maç oy­na­ya­ca­ğı­mız.

He­de­fi­miz Pa­yass­por dep­las­ma­nın­da se­zo­nun ilk dep­las­man ga­li­bi­ye­ti­ni al­mak ve yo­lu­mu­za ka­yıp­sız de­vam et­mek. Bu­nun için­de fut­bol­cu­la­rım­la bir­lik­te bir bü­tün ola­rak önü­mü­ze ba­kı­yo­ruz ve ya­rın­da sa­ha­da ka­zan­mak için eli­miz­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ğiz’ de­di. Au­re­lio, Er­zin­cans­por ma­çın­da ken­di­le­ri­ni yal­nız bı­rak­ma­yan tüm ta­raf­tar­la­ra­da te­şek­kür et­ti.