HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor taraftarları önceki gün görevinden istifa ettiğini açıklayan Başkan Fatih Özcan’ın göreve devam etmesi için dün akşam saatlerinde Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’nda bir eylem yaptılar. Saat 18.30’da başlayan etkinliğe Yeni Çorumspor’un tüm taraftar gruplarının yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Özgür Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Bağımsız Beledie Başkan Adayı Murat Kırcı ile birlikte çok sayıda mahalle muhtarı ve muhtar adayı, siyasi parti gençlik kolları üyeleri ve Çorumlular katıldılar.


Eylemde tüm Taraftar Grupları adına konuşan Kırmızı Şimşekler Tribün Liderlerinden Hüseyin Nalcı ‘Başkanımız Fatih Özcan bize küserek gitti. Bu takım adına neler yaptığını, hiç bir menfaati olmadan servet harcadığını biliyoruz. Başkan dü yaptığı açıklamada Yeni Çorumspor ismini geri alırken milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan büyük destek aldığını söyledi.


Buradan tüm taraftarlar adına sayın vekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a seslenmek istiyoruz. Fatih Başkan rica etmiş bu ismi geri getirmek için sizde üzerinize düşeni yaparak Çorumspor’umuzu bir taraftarlara yeniden kazandırmışsınız. Vekilim bu kez biz sizden bir şey istiyoruz, Fatih Başkanı geri döndürün.


Siz onu kırmadıysanız oda sizi kırmaz. Milliyetçi Hareket Partili olduğunu her platformda söyleyen başkanımızı bir AR Partili olarak göreve çağırmanızı böylelikle Çorumspor’un siyaset üstü bir kurul olduğunu tüm Çorum’a göstermenizi bekliyor istiyoruz ve bunu başaracağınızada inanıyoruz’ dedi.


Konuşmanın ardından ise taraftarlar yaktıkları meşaleler eşliğinde Fatih Özcan’ın göreve dönmesi yönünde sloganlar atarak marşlar söylediler. Yaklaşık yarım saat süren eylemin ardından taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldılar.

Editör: Haber Merkezi