HALİL ÖZTÜRK
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Acar Sertaç Komşuoğlu Çorum’a yatırım sözü verdi. AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ile birlikte Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Acar Sertaç Komşuoğlu ile görüştü.
Bir çok sektörde faaliyet gösteren Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Acar Sertaç Komşuoğlu ile Ankara’da bir araya gelen Milletvekili Oğuzhan Kaya, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu ve Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş hem sanayi hemde sportif alanda değerlendirmelerde bulundular.


Görüşme sırasında Milletvekili Oğuzhan Kaya, Komşuoğlu’ndan Çorum ve ilçelerindeki Organize Sanayi bölgelerini yatırım yapma sözü aldı. Görüşme sırasında futbolda gündeme geldi ve Osmancık Belediyespor’un gerek futbol gerekse voleybolda mücadele ettiği lig hakkında bilgiler verildi. 
Acar Sertaç Komşuoğlu görüşme sonunda sporun içinden birisi olarak her zaman ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Bu sezon 1. Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi vererek BAL’ı hedefleyen voleybolda ise bayanlar 2. ligde mücadele eden Osmancık Belediyespor’un bu faaliyetleri ziyaretin ana gündem maddesi olarak öne çıktı.