HALİL ÖZTÜRK
Voleybol liglerinde ikinci yarı hafta sonunda başlıyor. Temsilcilerimiz ikinci yarının ilk haftalarında birbirinden zorlu maçlarda galibiyet arayacaklar. Dört temsilcimizden üçü maç yapacak birisi ise oynamadan kazanacak.


Erkekler 1. ligindeki temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ikinci yarının ilk maçında bugün saat 13’de evinde Fındıklıspor’u konuk edecek. Sezona kötü başlayan ilk  on haftada sadece bir galibiyet alabilen Sungurlu Belediyespor ilk yarının son üç maçını kazanarak ligde düşme potasında üst sıralara tırmandı ve umutlarını ikinci yarıya taşımayı başardı.


İkinci yarının ilk haftasında bugün evinde Fındıkspor’u konuk edecek Sungurlu Belediyespor ilk yarıdaki çıkışını devam ettirmek ve puan olarak kendisine yakın rakibi önünde galip gelerek düşme potasından çıkmayı amaçlıyor. Sungurlu Belediyespor voleybol baş antrenörü Mustafa Özdemir bugün evlerinde oynayacakları maçta taraftarlarının desteğinin çok önemli olduğunu belirterek Sungurlulu voleybol severleri salona davet etti. Maçı Ankara bölgesi hakemi Erol Alparslan yönetecek yardımcılığını ise ilimizden Hüseyin Kamber yapacak.


Bayanlar 2. Lig 7. grupta ikinci yarının ilk haftasında temsilcilerimizden Osmancık Belediyespor grubun namağlup lideri Ordu Çamlıkspor’u yarın saat 15’de Osmancık Spor Salonu’nda konuk edecek. Osmancık Belediyespor evinde lideri yenerek hem rakibine ilk mağlubiyeti tattırmayı hemde play-off umutlarını artırmayı amaçlıyor. Antrenör Ümit Gökgöz bu zorlu maçta en büyük güvencelerinin taraftarları olduğunu belirterek Osmancıklıları yarın takımlarının yanında olmaya davet etti. Maçı Çorum bölgesi hakemleri Hasan Olgun ve Hasan Öztürk ikilisi yönetecek.


Gruptaki diğer temsilcimiz Çorum Voleybol ise Pazar Kaçkar Sağlık Koleji takımı ligden çekildiği için haftayı oynamadan geçecek.
Erkekler 2. Lig 3. gruptaki temsilcimiz Çorum Belediyesi Gençlikspor ise ikinci yarının ilk haftasında grupta lider Melikgazi Belediyespor deplasmanında zirveyi yeniden almak için mücadele edecek. Yarın saat 13’de Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçta ev sahibi takım liderliğini korumak, temsilcimiz ise uzun süre elinde bulundurduğu liderlik koltuğunu geri almak için kazanmak isteyeceği maçın büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor. Sezonun ilk maçında Çorum Belediyesi Gençlikspor rakibini 3-2 yenerek ligdeki tek mağlubiyetini aldırmıştı.

Editör: Haber Merkezi