HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Vo­ley­bol 2. li­gin­de mü­ca­de­le eden 70 ta­kım ara­sın­da dör­dün­cü ol­du. Bu sı­ra­la­ma­nın öne­mi alt ya­pı­dan ta­şı­nan pu­an­lar sı­ra­la­ma­sın­da el­de edil­me­si.



Vo­ley­bol bran­şın­da fa­ali­ye­te baş­lan­ma­sı­nın üze­rin­den iki yıl bi­le geç­me­den alt ya­pı­dan spor­cu ye­tiş­tir­me­de 5.60 pu­an­la dör­dün­cü sı­ra­da yer alan Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ge­le­cek adı­na son de­re­ce umut ve­ren bir ba­şa­rı el­de et­ti.



Vo­ley­bol Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan 2. lig­de mü­ca­de­le eden 70 ta­kım ara­sın­da ya­pı­lan de­ğer­len­dir­me so­nu­cun­da An­ka­ra TVF Spor Li­se­si 8.30 pu­an­la bi­rin­ci olur­ken Kon­ya Pe­la Ko­le­ji 7.80 pu­an­la ikin­ci Kay­se­ri Me­lik­ga­zi Be­le­di­yes­por 6.40 pu­an­la üçün­cü olur­ken Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ise 5.60 pu­an­la dör­dün­cü ol­du.



Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por İl fa­ali­yet­le­rin­de genç yıl­dız ve kü­çük­ler­de el­de et­ti­ği ba­şa­rı­lar ile 0.5’er pu­an alır­ken Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda ise genç­ler­de fi­nal­ler­de mü­ca­de­le eder 1.4, yıl­dız­lar­da 1.7 pu­an top­lam­da ise 5.60 pu­an­la dör­dün­cü sı­ra­da yer al­dı.