HALİL ÖZTÜRK
Voleybol Erkekler 1. liginde mücadele eden Sungurlu Belediyespor sezonun evindeki son maçında yarın saat 16.30’da Ziraat Bankası ile karşılaşacak. Temsilcimiz azalan ligde kalma umutlarını yarınki maçı üç puanla kapatarak Niksar Belediyespor’un Haliliye Belediyespor deplasmanından puansız dönmesini bekleyecek.


Yarın evinde Ziraat Bankası ile karşılaşacak olan Sungurlu Belediyespor son maçında ise grupta henüz galibiyeti bulunmayan Payas Belediyespor 2011  takımı ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu iki maçı üçer puanla kapatarak rakibi Niksar Belediyespor’un yarın Haliliye Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçtan ve sonhafta evinde Solhanspor ile oynayacağı maçlardan birini puansız kapatması diğerinden ise iki puanlık bir galibiyet ile ayrılmasını bekleyecek.
Sungurlu Belediyespor grupta 27.3 puanla düşme hattında bulunurken Niksar Belediyespor ise 31.2 puanla düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor.

Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı sorumlusu Mustafa Özdemir tüm imkansızlıklara rağmen ikinci yarıdaki performansları ile lige tutunduklarını söyledi.
Rakiplerin transfer döneminde çok büyük katkılar almasına karşın imkansızlık yüzünden genç bir kadro ile mücadele ettiklerini belirten Özdemir ‘Elimizden gelen mücadeleyi verdik ancak sezon başında kaybettiğimiz puanların acısını yaşıyoruz. Gelinen bu noktada mücadeleyi bırakmayacağız ve ligde kalan iki maçımızıda kazanarak rakibimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Yarın sezonun evimizde oynayacağımız son maçında taraftarlarımızı bu takımın yanında olmasını ve destek vermesini bekliyoruz’ dedi.
Yarın saat 16.30’da Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanacak Sungurlu Belediyespor - Ziraat Bankası maçını Erzincan bölgesi hakemi Ahmet Oğuzhan Ünal yönetecek yardımcılığını ise Çorum’dan Hüseyin Kamber yapacak. Maçın gözlemciside Çorum’dan Mahmut Uysal.