MURAT KARASU
Liseli Genç erkekler voleybolda şampiyonluğu Eti Anadolu Lisesi kazandı. Beş okulun mücadele ettiği il birinciliğinde son maçında İnönü Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenen Eti Anadolu Lisesi şampiyonluk sevincini yaşadı.
TOKİ Spor Salonu’nda oynanan il birinciliğindeki son maçında ilk üç maçını kazanan Eti Anadolu Lisesi İnönü Anadolu Lisesi önüne şampiyonluk için çıktı. Rakibi önünde ilk setten itibaren üstün bir oyun ortaya çıkartan Eti Anadolu Lisesi ilk seti 25-13 ikinci seti 25-19 son setide 25-16’lık skorla kazanarak dördüncü maçından da galibiyet ile ayrılarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. İnönü Anadolu Lisesi ise bu mağlubiyet ile üçüncülük kupasının sahibi oldu.
İl birinciliği son maçın ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.


Hasan Paşa MTAL ikinci oldu

SALON: TOKİ.
HAKEMLER: Süleyman Atak, Murat Ağın.
HASAN PAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Muhammed, Alperen, Okan, Yasin, Rüştü, Samet, Engin, Burak, Metehan, Abdulbaki, Buğra.
ÖZEL ÇORUM ADA ANADOLU LİSESİ: Okan, Emre, Onur, Üzeyir, Kaan, Ege, M.Ali.
SETLER: 25-10, 25-15, 25-11.

MURAT KARASU
Liseli Genç Erkekler Voleybol’da Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikincilik kupasının sahibi oldu. İl birinciliğinde ilk üç maçında iki galibiyet ve bir mağlubiyet alan Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grubundaki son maçında Özel Çorum Ada Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Rakibi önünde fazla zorlanmayan Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibini 25-10, 25-15 ve 25-11’lik skorlarla 3-0 yenerek ikincilik kupasının sahibi oldu. Bu mağlubyet ile Özel Çorum Ada Anadolu Lisesi beşinci olurken dördüncülük kupasını ise Bahçelievler Anadolu Lisesi kazandı.

Editör: Haber Merkezi