HALİL ÖZTÜRK
Zorlu Sarıyer deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip gelen Yeni Çorumspor’un tecrübeli teknik adamı Bahri Kaya bu galibiyetin takıma ilaz gibi geldiğini belirterek bu galibiyet için verdikleri mücadeleden dolayı tüm futbolcularını alınlarından öptüğünü söyledi.

Bu galibiyeti tüm Yeni Çorumspor taraftarlarına armağan eden Teknik Direktör Bahri Kaya ‘Bu ligin gediklisi ve en tecrübeli takımlarından birisi olan Sarıyer maçını kazanamasakta kaybetmemek istiyorduk. Futbolcularımın maç boyunca verdikleri mücadele özverili kazanma azimleki üst seviyedeydi. Benim göğsümü kabartan bir futbol ortaya koydu çocuklar. Bu galibiyetten dolayı hepisinin alınlarının öpüyorum ayaklarına ve yüreklerine sağlık.
Takım olarak her hafta üzerine koyarak devam ediyor. Her kazandığımız üç puan hedefe daha yüksek ve inançlı bakıyoruz. Tabiki bu galibiyetler ile oyuncularımızda futbol kariyerlerini yükseltiyorlar.
Sarıyer galibiyeti geçen hafta evimizde kaybettiğimiz Manisa FK maçının ardından camiada oluşabileek soru işaretlerinin üzerine ilaç gibi geldi. Bu galibiyetini Yeni Çorumspor taraftarlarına ve camiamıza armağan ediyoruz. İstanbul’da da elerek takımlarına destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.