HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Serik Belediyespor maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını ancak bu galibiyet serisini devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi.

Yıldırım yarın oynayacakları Kahramanmaraşspor maçını kazanarak pazar günki Sivas maçına bu moralle çıkmak istediklerini belirtti.

Ligin ilk iki iç saha maçında Diyarbekirspor ve Sakaryaspor’a pozisyon vermemelerine rağmen kazanmayı başaramadıklarını belirten Yıldırım ‘Çok şükür taraftarımızın önünde Serik maçını kazanarak bu şanssızlığı kırdık. Bu galibiyet ile seyircimizin önünde ilk üç puan sevincini yaşadık. Serik maçındaki mücadelelerinden dolayı sahadaki futbolcularıma ve doksan dakika boyunca takımlarına destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kulüp olarak hedefimiz belli ve bunun içinde bir seri yapmamız gerekiyor. Serik galibiyetinin bunun başlangıcı olmasını ve yarın oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçı ile devam etmesini istiyoruz. Maraş deplasmanında da tek hedefimiz kazanmak. Çok şükür sakat oyuncularımız ve gribal enfeksiyon geçiren arkadaşlarımız da yavaş yavaş aramıza dönmeye başladı. Bugün Maraş maçı için yola çıkacağız allah nasip ederse üç puanla dönmeyi hedefliyoruz. Maraş maçında skoru yakalamamız halinde erken değişiklikler yaparak pazar günü oynayacağımız Sivas Belediyespor maçına daha dinamik çıkmayı planlıyoruz. Ancak öncelikli hedefimiz Kahramanmaraş maçını kazanmak ve istediğimiz üç puanı alarak dönmek. Bunu başardıktan sonra Sivas Belediye maçını düşünmeye başlayacağız" dedi