HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Ge­nel Kap­ta­nı Meh­met Akif Tat­lı Muğ­las­por ga­li­bi­ye­ti­ni Fah­ret­tin ho­ca ve ta­raf­tar­la­ra ar­ma­ğan et­tik­le­ri­ni söy­le­di.
Se­zo­nun ilk maç­la­rı­nın her ta­kım için çok zor­lu ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı ‘Ma­çın çok zor ge­çe­ce­ği­ni bi­li­yor­duk. Kar­şı­mız­da çok di­renç­li bir ta­kım var­dı biz­de bu di­ren­ce ay­nı şe­kil­de kar­şı­lık ve­re­rek hak­lı bir ga­li­bi­yet al­dık.


Öne geç­ti­ği­miz an­dan iti­ba­ren bas­kı ye­dik ve be­ra­ber­lik go­lü­nü ye­dik­ten he­men son­ra ge­len ikin­ci gol ra­ki­bin di­ren­ci­ni kır­ma­mı­zı sağ­la­dı.


Sa­ha­da ye­de­ğİ sa­ha dı­şın­da tüm fut­bol­cu kar­deş­le­ri­mi yü­rek­ten kut­lu­yo­rum. Ta­kım ol­ma yo­lun­da çok gü­zel me­saj­lar ver­di­ler. Se­zo­nun ilk ma­çın­da alı­nan ga­li­bi­yet çok önem­li. İyi bir ra­ki­be kar­şı al­dı­ğı­mız bu ga­li­bi­yet hem ta­kım için hem­de ca­mi­anın mo­ral mo­ti­vas­yo­nu için son de­re­ce önem­li.


Ta­bi­ki bu ga­li­bi­yet­te en bü­yük pay­lar­dan bi­ri­si­de ta­raf­ta­rı­mız­dır. Ma­çın ilk da­ki­ka­sın­dan bi­ti­mi­ne ka­dar ta­kım­la­rı­na sa­hip çık­tı­lar ve des­tek ver­di­ler. On­la­rın bu des­te­ği biz­le­rin en önem­li iti­ci gü­cü ol­muş­tur. İna­nı­yo­rum­ki bu ta­raf­tar­la­rı­mız des­te­ği ve inan­cı iler­le­yen haf­ta­lar­da ar­ta­rak de­vam ede­cek­tir.


Bu ga­li­bi­ye­ti biz­le­ri dok­san da­ki­ka des­tek­le­yen ta­raf­tar­la­rı­mı­za li­gin ilk ma­çı ön­ce­sin­de ba­ba­sı­nı kay­be­den an­cak ta­kım­la ile­ti­şi­mi­ni hiç ko­par­ma­yan fi­zik ola­rak ol­ma­sa­da yü­re­ği ile hep ya­nı­mız­da ol­du­ğu­na inan­dı­ğı­mız Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin ho­ca­mı­za ar­ma­ğan ol­sun’ de­di.

Editör: Haber Merkezi