HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por se­zo­nun son ma­çın­da ya­rın sa­ha­sın­da Kı­zıl­ca­bö­lüks­por önün­de has­re­te son ver­mek ve ta­raf­ta­rı­na ga­li­bi­yet ile ve­da et­mek is­ti­yor.

Li­gin ikin­ci ya­rı­sın­da tek ga­li­bi­ye­ti­ni Ad­li­yes­por dep­las­ma­nın­da alan ve di­ğer tüm maç­lar­dan be­ra­ber­lik ve­ya mağ­lu­bi­yet ile ay­rı­lan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kı bu dev­re­de evin­de­ki hiç bir ma­çı ka­za­na­ma­dı.

Play-off yo­lun­da Ciz­res­por be­ra­ber­li­ği ile ka­çan şan­sı Düz­yurt­spor dep­las­ma­nın­da yi­ne eli­ne ge­çer kır­mı­zı si­yah­lı­lar bu maç­tan­da be­ra­ber­lik­le ay­rı­lın­ca şan­sı­nı iyi­ce azalt­tı. Ço­rum Be­le­di­yes­por ya­rın sa­at 15.30’da Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Sta­dı’nda ko­nuk ede­ce­ği Kı­zıl­ca­bö­lüks­por kar­şı­sın­dan üç pu­an­la ay­rı­la­rak ta­raf­ta­rı­na ga­li­bi­yet­le ve­da et­mek ama­cın­da. Ço­rum Be­le­di­yes­por’da sa­kat­lı­ğı de­vam eden Abu­zer dı­şın­da ek­sik bu­lun­mu­yor. Ya­sin ve Do­ğan Can’ın ise for­ma gi­yip giy­me­ye­ce­ği son kon­trol­den son­ra bel­li ola­cak.

Ko­nuk Kı­zıl­ca­bö­lüks­por ise li­gi er­ken bi­tir­di ve şim­di­den play-off­ta mü­ca­de­le ede­ce­ği ra­ki­bi­ni bek­li­yor. Bu ma­çı ka­za­nıp kay­bet­me­si sı­ra­la­ma­da­ki ye­ri­ni faz­la de­ğiş­tir­me­ye­cek olan Kı­zıl­ca­bö­lüks­por li­gin ka­lan haf­ta­sı­nı sa­katl­lık­sız ve ce­za al­ma­dan ta­mam­la­ma­yı amaç­lı­yor.

Ço­rum Be­le­di­yes­por - Kı­zıl­ca­bö­lüks­por ma­çı­nı Ha­tay böl­ge­si genç ha­kem­le­rin­den Meh­met Se­mih Güç­lü yö­ne­te­cek.

Editör: Haber Merkezi