RECEP MEBET
Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Futbol ve Salon Futbolu (Futsal) Kursları’ devam ediyor.
Belediye Tesisler Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda Beden Eğitimi Öğretmeni ve Futbol Antrenörü Ferhat Arıcı görev alıyor.


 

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Emirhan Aksu’nun yardımcı antrenör olarak görev aldığı kursa 100’e yakın sporcu katılıyor.
2008-2013 yılları arasında doğan ve futbola ilgi duyan yeteneklerin keşfedilmesi ve geliştirilmesini amaçlayan kursla ilgili bilgi veren Antrenör Ferhat Arıcı, Çorum Belediyespor başta olmak üzere Türkiye’nin seçkin kulüplerinde oynayabilecek düzeyde sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
6-10 yaş grubunda Çorum’un en kapsamlı futbol ve futsal kurslarından birini düzenlediklerini anlatan Ferhat Arıcı, “Uyguladığımız özel programla, çocuklarımızın sportif becerilerinin yanı sıra ahlaki ve kültürel yönden gelişimlerini de destekliyoruz” dedi.


“Futbol ve futsala ilgi duyan, 6-10 yaş arası tüm çocukları Çorum Belediyesi’nce düzenlenen kurslarımıza bekliyoruz” diyen Arıcı, “Spora ve sporculara verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Zeki Gül başta olmak üzere, Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi