MU­RAT KA­RA­SU

AK Par­ti Mil­let­ve­ki­li Ah­met Sa­mi Cey­lan ama­tör­le­re nak­di yar­dım ya­pı­lan if­tar son­ra­sın­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­sın­da hu­zur için­di bir bay­ram ge­çir­me­le­ri di­le­ğin­de bu­lun­du. Dün­ya’nın bir çok ye­rin­de  pat­la­yan bom­ba­lar ve ölen müs­lü­man­lar ol­du­ğu­nu an­cak ül­ke ola­rak hu­zur­lu bir ra­ma­za­nı bi­tir­dik­le­ri­ni ve bay­ra­mı kut­la­ya­cak­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Ül­ke ola­rak güç­lü ol­mak zo­run­da­yız, maz­lum­lar için güç­lü ol­mak zo­run­da­yız ve bir­lik­te Tür­ki­ye ol­mak zo­run­da­yız.

Ba­şı­mız­da bir Dün­ya Li­de­ri Re­cep Tay­yip Er­do­ğan var ve Ulu Ön­der Mus­ta­fa Ke­mal Ata­türk’ün gös­ter­di­ği mu­as­sır me­de­ni­yet se­vi­ye­si­ne bu ül­ke­yi çı­kar­mak için ge­ce­si­ni gün­dü­zü­ne ka­tan bir li­der var. Bi­zim genç­li­ği­miz­de bı­ra­kın il­çe­le­ri il mer­ke­zin­de bi­le tüm sa­ha­lar top­rak­dı. Bu­gün be­ğen­me­di­ği­miz so­yun­ma oda­la­rı bi­le yok­tu. An­cak is­tik­rar sağ­lan­dı­ğı za­man ül­ke­de ne­ler ola­bil­di­ği­ni çok ra­hat­lık­la gö­re­bi­li­yor­su­nuz.

Genç­le­ri­miz da­ha iyi şart­lar­da spor yap­sın­lar di­ye bu­gün 15 bin ki­şi­lik stad­yum 3500 ki­şi­lik spor sa­lo­nu ma­li­ye­ti yak­la­şık 200 mil­yar li­ra ve bun­la­rı çok ra­hat­lık­la ya­pı­yo­ruz. Bu eser­le­rin or­ta­ya çık­ma­sı ta­ma­men is­tik­ra­rın sür­me­sin­den kay­nak­la­nı­yor. 35 yıl­dır gi­re­me­di­ği­miz gi­de­me­di­ği­miz Kan­dil’e ya­kın­da Türk bay­ra­ğı­nı di­ke­cek ko­nu­ma gel­diy­sek bu is­tik­ra­rın ese­ri.

Hu­zu­run, is­tik­ra­rın de­vam et­me­si için 16 yıl­da ka­zan­dı­ğı tec­rü­be­ler ile Re­cep Tay­yip Er­do­ğan li­der­li­ğin­de­ki AK Par­ti ik­ti­da­rı­na des­tek ve­rin ve ül­ke ola­rak ge­li­şim­le­ri­mi­zi ay­nı hız­la de­vam et­ti­re­lim. Tec­rü­be­li kad­ro­la­rı ile AK Par­ti bu ül­ke­nin ge­li­şi­mi­ne kat­kı ver­me­ye de­vam ede­cek­tir. İs­tik­ra­rır sür­me­si da­ha mo­dern te­sis­ler ve da­ha ra­hat im­kan­lar­la spor yap­mak için AK Par­ti ter­ci­hi­niz ol­sun di­yo­rum. Her­ke­se ha­yır­lı bay­ram­lar di­li­yo­rum, ay­rı­ca bu gö­rev­ler­de bu­lun­du­ğum sü­re­ce ba­şı­nız sı­kış­tı­ğın­da has­ta­lık­ta ve her tür­lü ih­ti­ya­nız­da 24 sa­at em­ri­niz­de ol­du­ğu­nu­zu bil­me­ni­zi is­ti­yo­rum ve ara­maz­sa­nız ve­ba­li si­zin boy­nu­nuz­da di­yo­rum’ de­di.

Editör: Haber Merkezi