HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor transfer etmek istediği genç kaleci için Pazarspor’dan Reşat Şen’i kadrosuna katarken sol kanat oyuncusu Azeri futbolcu Laçin Mehmetoğlu’yu denemeye aldı.


İkinci yarı takımın eksik mevkilerine transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Çorumspor Yönetimi kadroya genç bir kaleci arayışında Pazarspor’dan Reşat Şen’de karar kıldı. 1998 Çayeli doğumlu Reşat Şen Pazarspor alt yapısında başladığı futbol hayatında yedi yıldız mavi yeşilli kulübün formasını giyiyor. 2014 yılında profesyonel imza atan Reşat Şen 2. ligde beş 3. ligde altı ve Türkiye Kupası’nda ise üç maçta forma giydi.


Kırmızı Siyahlı takım Azeri bir futbolcuyu ise denemeye aldı. 1994 Azerbaycan doğumlu Laçin (Mehmedov) Mehmetoğlu Rusya 2. lig takımı Kavkaztrangz takımında sol kanatta forma giyen futbolcu kamp döneminde Teknik Heyetin takibinde olacak ve göstereceği performansa göre kendisi ile anlaşma imzalanacak. Azeri futbolcuyu sezon başında kırmızı siyahlı takıma Kerem Pala’yı gönderen ismin önerdiği ve bu yüzden deneme sürecine alındığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi