Çorum Belediyespor ligin 14. hafta maçında yarın grup lideri Bayburtspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Ligde son iki maçını kaybederek zirveden iyice uzaklaşan kırmızı siyahlı takım umutlarını ikinci yarıya taşıyabilmek için yarın Bayburtspor deplasmanında kaybetmemek zorunda.
Ligde iç sahadaki altı maçlık galibiyet serisi ile umutlarını sürdüren deplasmanda ise altı maçta sadece bir puan çıkartabilen kırmızı siyahlı takım geçtiğimiz hafta sonunda evinde Kocaelispor’a son dakika golü ile yerilerek iç sahadaki ilk mağlubiyetini aldı.

Bu mağlubiyetin ardından yönetim kurulu tarafından Emre Gemici, Fahri Eren Pamuk, Doğukan Özçimen ve Nizamettin Emirhan Kılıç süresiz kadro dışı bırakıldı. Dört futbolcunun yanı sıra cezalı Ertuğrul ve sakat futbolcular Ferdi ve Fatih yarınki maçta forma giyemeyecekler.
Ev sahibi Bayburtspor ise lig hazırlıklarına en geç başlayan ve kadrosunu oluşturan takım olmasına karşın iyi bir başlangıç yapan ve 13. hafta maçları sonunda namağlup zirvede bulunuyor. Sarı siyahlı takım liglerin en az gol yiyen takımı konumunda.
İç saha maçlarındaki performansı ile zirvede yer alan Bayburtspor yarın evinde oynayacağı maçıda kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. 

                                  O     G    B      M     A     Y    P 
1 . Bayburtspor         13    8     5      0     18    5   29
7 . Çorum Bele.        13    6     1      6     19   15  19


‘Her takım her takımı yenebilir’

Teknik Direktör Mehmet Aurelio rakibe saygı duyduklarını ancak her takımın her takımı yenebileceğini yarında Bayburtspor karşısında galip gelerek iki haftadır üzdükleri taraftarlarının yüzünü güldürmek istediklerini  söyledi

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aureilo lider Bayburtspor deplasmanında kazanmak için mücadele edeceklerini ve bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.
Takım olarak son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla taraftarlarını üzdüklerini belirten Teknik Direktör Mehmet Auralio yarınki Bayburtspor maçını kazanarak kötü gidişe son vermek istediklerini söyledi.
Rakibin namağlup yenilmeden yoluna devam eden güçlü bir takım olduğunu ancak futbolda  yenilmeyecek bir rakip olmadığını belirten Aurelio ‘Rakibimize saygı duymakla beraber biz sadece kendi işimize konsantre olacağız. Futbolda her takım her takımı yenebilir.
Ligde bugüne kadar deplasmanda kazanamadık ancak her şeyin bir ilki vardır bizde ilk dış saha galibiyetini lider Bayburtspor deplasmanında almak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Şartlar ne olursa olsun bunu başaracak gücümüz var bunuda başarmak için gerekeni sahada futbolulcularım yapacaktır’ dedi.

Editör: Haber Merkezi