MURAT KARASU
Liseli Genç erkekler hentbolda şampiyonluğu Bahçelievler Anadolu Lisesi kazandı. Nefes kesen final maçında Şehit Mustafa Solak Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 27-25 yenen Eti Anadolu Lisesi şampiyonluğu kazandı.
Yedi okulun iki grupta mücadele ettiği il birinciliğinde A grubunda mücadele eden Bahçelievler Anadolu Lisesi ile Şehit Mustafa Solak Anadolu İmam Hatip Lisesi grupta ilk ikiye girerek çıktıkları yarı final maçında diğer gruptan gelen rakiplerini çaprazda yenerek finalde bir kez daha karşılaşmaya hak kazandılar.
Final maçı beklendiği gibi büyük bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı gollerle geçen maçın ilk yarısını Şehit Mustafa Solak Anadolu İmam Hatip Lisesi 13-12 önde tamamladı.
Mücadele ikinci yarıda da aynı şekilde devam etti ve bu devrede Bahçelievler Anadolu Lisesi savunmada rakibine az pozisyon verirken hücumda üstünlüğü ele geçirdi ve rakibini yakaladı ve son dakikalara önde girdiği maçı 27-25 kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde Kağan 6 golle takımının en golcü ismi olurken Volkan ve Mert ise beşer golle takımlarına katkı verdiler. Şehit Mustafa Solak Anadolu İHL’de ise Talip 6 golle en golcü isim olurken Abdullah Numan ve Rüstem ise takımlarına beşer golle katkı sağladılar.
Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporculara ise madalyaları verildi.

SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Sami Öncel, Muammer Tekmen.
ŞEHİT MUSTAFA SOLAK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ: Ferhat, Recep, Mehmet Can, Bilal, Mustafa Eymen, Talip, Bekir, Abdullah Numan, Mücahit, Ahmet Sefa, Rüstem, Muhammet.
BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ: Orkun, Ali, Zarif, Seçgin, Dursun, Kağan, Mert, Volkan, Muhammed Yasin, Akın, Mert, Çağdaş.
İLK YARI: 13-12 (Şehit Mustafa Solak).

Editör: Haber Merkezi