HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da de­vam eden iç trans­fer gö­rüş­me­le­rin­de dün iki genç dör­der yıl­lık söz­leş­me­ye im­za at­tı­lar. Ba­tu­han De­mi­rel ve Onur Te­kin dün dü­zen­le­nen tö­ren­le dör­der yıl­lık an­laş­ma­yı im­za­la­dı­lar.
1998 Ço­rum do­ğum­lu Genç­ler­bir­li­ği ve ar­dın­dan Ço­rum Be­le­di­yes­por alt ya­pı­la­rın­da for­ma giy­dik­ten son­ra geç­ti­ği­miz se­zon ba­şın­da kır­mı­zı si­yah­lı ku­lüp­le pro­fes­yo­nel söz­leş­me im­za­la­mış­tı. Genç fut­bol­cu kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım­da ge­çen se­zon iki maç­ta for­ma giy­di.

Genç ka­le­ci Onur Te­kin ise 1999 Ço­rum do­ğum­lu PTT Genç­liks­por, İl Özel İda­res­por ve Ço­rum Be­le­di­yes­por alt ya­pı­la­rın­da for­ma giy­dik­ten son­ra 2015 yı­lın­da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı at­tı. Üç yıl­lık im­za atan Onur’un söz­leş­me­si bu yıl so­na er­miş­ti. Dün Onur dört yıl­lık da­ha ken­di­si­ni Ço­rum Be­le­di­yes­por’lu ya­pan im­za­yı at­tı.

İm­za tö­re­ni son­ra­sın­da ko­nu­şan Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı kad­ro­da­ki di­ğer genç fut­bol­cu­lar­la gö­rüş­me­le­ri­nin sür­dü­ğü­nü ve önü­müz­de­ki gün­ler­de on­lar­la­da an­laş­ma im­za­ya­cak­la­rı­nı söy­le­di.
İki genç fut­bol­cu Ba­tu­han ve Onur ise ye­ni se­zon­da da­ha faz­la ça­lı­şıp for­ma­yı kap­mak için mü­ca­de­le ede­cek­le­ri­ni ve ken­di­le­ri­ne gü­ve­nen­le­ri mah­cup et­me­mek için el­le­rin­den ge­len ça­ba­yı gös­te­re­cek­le­ri­ni söy­le­di­ler.
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da iç trans­fer gö­rüş­me­le­ri bu­gün de de­vam ede­cek. Kır­mı­zı Si­yah­lı ku­lüp­te Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han ya­rın Ço­rum’a ge­le­rek res­mi söz­leş­me­yi im­za­la­ya­cak.

Editör: Haber Merkezi