HARUN AKKAYA
Bölgesel Gelişim Ligi U 15 kadrosunda forma giyen gençler kendilerini hiç bir maçta yalnız bırakmayan ve manevi desteği ile hep yanlarında olan Talip Lambacı’yı ziyaret ettiler.


Gerçek bir futbol sever ve Çorum sevdalısı aynı zamanda da alt yapı hayranı Talip Lambacı belkide yönetim kurulu üyelerinin bile takip etmediği Bölgesel Gelişim Liginin gerek iç saha gerekse deplasman maçlarını yakından takip ederek sosyal medyadan sonuçlarını ve yorumlarını yayınlıyor.


Bu sezon grupta zirve mücadelesi veren ve performansları ile dikkat çeken U 15 kadrosunda yer alan gençler kendilerini hiç yalnıç bırakmayan Talip Lambacı’yı ziyaret ederek sohbet ettiler ve onun nasihatlarını dinlediler. Yıllardır ülkemizde dile getirilen alt yapıya önem verilmesini savunan ancak gerekeni yapmayanlara inat Talip Lambacı Türk futbolunun kurtuluşunun alt yapıda olduğunu savunanlardan.


Kendisini ziyarete gelen U 15 kadrosundaki isimler Yuşa Kutay Alparslan, Arda Töremiş, Semin Büyükyıldız, Melih Can Kozan ve Efe Kayra Şeker’e hem nasihatlarda bulunan hemde teşekkür eden Talip Lambacı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman destekcileri olmaya devam edeceğini söyledi. Genç futbolcular ise Talip abilerine kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.