Bayanlar Masa Tenisi Süper liginde mücadele eden Çorum Gençlikspor play-off müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı. Batman’da yapılan Süper Lig 4. etap müsabakaları 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapıldı.

Takım antrenörü Mesut Kuşgöz’ün milli takım kampında olması nedeni ile antrenör Yusuf Kılıçkaya yönetiminde Batman’da mücadele eden Çorum Gençlikspor takımı Mervenur Öztürk, Merve Cansu Demir ve Nehir Bolat’lı kadrosu ile mücadele etti.

Batman’da oynadığı iki maçta Elazığ Masa Tenisi’ni 4-1 Batman Beediyespor’u ise 4-2 yenen Çorum Gençlikspor lig etabını altıncı olarak bitirmeyi başardı.
Takımların 15’er maçları sonunda Fenerbahçe lider olarak play-off’a giderken Ankara Tigemspor ikinci Yalova Belediyesi Gençlikspor üçüncü Kayseri Kocasinan Belediyespor dördüncü Bursa Büyükşehir Belediyespor beşinci, Çorum Gençlikspor altıncı Ankara Türk Telekom yedinci Batman Belediyespor ise sekizinci olarak play-off mücadelesi vermeye hak kazandılar.

İlk devre maçları sonunda ilk sekiz takım play-off ikinci sekiz takım ise Klasman grubunda mücadele edecek. İkinci devrenin ilk maçları 6-7 Nisan tarihlerinde Yalova’da ikinci etabı ise 4-5 Mayıs’da Adana’da yapılacak.

Editör: Haber Merkezi