HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por yö­ne­ti­mi gö­rev da­ğı­lı­mın yap­tı. Bek­len­di­ği gi­bi yö­ne­tim ku­ru­lun­da Fut­bol Şu­be So­rum­lu­su atan­ma­dı ve gö­re­ve ge­ti­ri­le­cek Ge­nel Kap­tan di­rek ola­rak Baş­kan Fa­tih Öz­can’a bağ­lı ola­rak ça­lı­şa­cak.

Cu­ma gü­nü ya­pı­lan Ola­ğa­nüs­tü Ge­nel Ku­rul ile gö­re­ve ge­len Fa­tih Öz­can baş­kan­lı­ğın­da­ki yö­ne­tim ku­ru­lun­da Mus­ta­fa Şe­ker 2. Baş­kan­lı­ğa ge­ti­ri­lir­ken Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ise Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı ola­rak gö­rev ya­pa­cak­lar. Yö­ne­tim­de Mus­ta­fa Er­can ama­tör Şu­be So­rum­lu­su, Ha­san Eker Ma­li İş­ler so­rum­lu­su, Hü­se­yin Te­ke Gü­reş So­rum­lu­su ola­rak gö­rev ya­par­ken Mus­ta­fa  Öz­can ise Ba­sın Söz­cü­sü ola­rak gö­rev ya­pa­cak. Ba­şak Ak, Tun­cay Ko­çak, Mu­rat Se­rin, Mus­ta­fa Er­gin, En­gin Eroy ve Tun­cay Yıl­maz ise Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­si ola­rak gö­rev ya­pa­cak­lar.

Trans­fer Ko­mi­te­si üç isim

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da ye­ni se­zon trans­fer ko­mi­te­si üç isim­den olu­şa­cak. Ha­san Eker, Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ve Mus­ta­fa Öz­can trans­fer gö­rüş­me­le­ri­ni ya­pa­cak­lar. Ko­mi­te­nin yap­tı­ğı gö­rüş­me­le­rin so­nuç­la­rı Baş­kan Fa­tih Öz­can’a ile­ti­le­cek ve onay­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan ise res­mi im­za atı­la­cak.

Ka­rar­lar Play-off’lar­dan son­ra

Yö­ne­tim ye­ni se­zon için bu haf­ta için­de oy­na­na­cak play-off maç­la­rın­dan son­ra ha­re­ke­te ge­çe­cek. Baş­kan Fa­tih Öz­can ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­nin bu haf­ta için­de oy­na­na­cak play-off maç­la­rı­nı iz­le­ye­cek­le­ri öğ­re­nil­di. Bu maç­la­rın ar­dın­dan ön­ce­lik­li ola­rak ye­ni se­zon­da ta­kı­mı tes­lim edi­le­cek Tek­nik Di­rek­tör ada­yı ve Ge­nel Kap­tan ada­yı be­lir­le­ne­cek. Bu iki is­min be­lir­len­me­si­nin ar­dın­dan Trans­fer Ko­mi­te­si iç trans­fer gö­rüş­me­le­ri­ne baş­la­ya­cak.

Editör: Haber Merkezi