HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum fut­bol ha­kem­le­ri se­zo­nun stre­si­ni Sağ­ma­ca Ala­ba­lık Te­sis­le­rin­de at­tı­lar. Ön­ce­ki ak­şam Sağ­ma­ca Ala­ba­lık Te­si­sin­de dü­zen­le­nen ye­me­ğe Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer, Güm­rük ve Ti­ca­ret İl Mü­dü­rü Fik­ret Yıl­dı­rım, Fut­bol İl Tem­sil­ci­si En­gin Ayan, TÜ­FAD Şu­be Baş­ka­nı Rem­zi Ka­ra­han, Tür­ki­ye Fa­al Fut­bol Ha­kem­le­ri ve Göz­lem­ci­le­ri Der­ne­ği Baş­ka­nı Dur­muş Buy­ruk, İl Ha­kem Ko­mi­te­si Baş­kan ve­ki­li Kah­ra­man Öl­çer ile fut­bol ha­kem ve göz­lem­ci­le­ri ka­tıl­dı­lar.

Açık ha­va­da dü­zen­le­nen se­zon so­nu ye­me­ğin ar­dın­dan ha­kem­ler ça­lı­nan mü­zik eş­li­ğin­de se­zo­nun stre­si­ni at­tı­lar ve ha­lay çe­ke­rek oy­na­ya­rak ge­ce­yi ne­şe­li bir şe­kil­de ta­mam­la­dı­lar.

Ye­mek so­nun­da te­şek­kür ko­nuş­ma­sı ya­pan Tür­ki­ye Fa­al Fut­bol Ha­kem­le­ri ve Göz­lem­ci­le­ri Der­ne­ği Baş­ka­nı Dur­muş Buy­ruk se­zo­nun so­na er­me­si ne­de­ni ile dü­zen­le­dik­le­ri ye­me­ğe ka­tı­lan her­ke­se te­şek­kür et­ti. Buy­ruk ol­duk­ça yo­ru­cu ge­çen se­zo­nun ar­dın­dan böy­le bir ye­mek­le stres at­ma­yı amaç­la­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek bu ye­mek­te ken­di­le­ri­ni yal­nız bı­rak­ma­yan ta­ban bir­lik­le­ri­nin tem­sil­ci­le­ri­ni ve ay­rı­ca or­ga­ni­ze­yi yap­tık­la­rı Sağ­ma­ca Ala­ba­lık Te­si­si sa­hi­bi ve ÇE­SOB Baş­ka­nı Re­cep Gür’e il­gi ve ala­ka­sın­dan do­la­yı te­şek­kür et­ti.