HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan bugünden itibaren tüm camiadan isteğinin sezon boyunca yaptıkları hataları sezon sonunda söylemek üzere sineye gömerek bu takımı hedefe ulaştırmak için eleme vermek olduğunu söyledi.

Başkan Özcan dün Bahri Kaya ile düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada Ersin Küçükoğlu ve ekibine kulübe bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Özcan Serik maçından sonra aldıkları ayrılık kararının ardından acele etmek durumunda olduklarını çünki önlerinde çok kritik yedi maç kaldığını belirterek ‘Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar sonucunda bir kaç isim ile görüştük ve Çorumspor’un ağırlığını kaldırabilecek ve bize yön vereceğine inandığımız Bahri Kaya isminde karar kıldık.

Kendisi ile iki dakikalık bir telefon görüşmesi sonunda ücret bile konuşmadan kendisi görüşmeye gelmeyi kabul etti. Geçmişteki şampiyonlukları ve tecrübesi bizim için çok önemli ve anlamlı. Kendisi Zeytinburnuspor’u Süper lig, Giresunspor’u 1. lige, Gaziosmanpaşa’yı 1. lig, Diyarbakırspor’u Süper lig, Adanaspor’u Süper Lig, Şekerspor’u Süper Lige çıkardı 2018-190 sezonunda Yeni Çorumspor’u 2. lige çıkarmış bir hoca ile anlaştık inşallah diyebiliriz. Bu ekleme ile yedinci şampiyonluğu yaşayacağına yürekten inanıyoruz’ dedi.

Başkan Fatih Özcan camiadan kalan bu yedi maçlık periyotta destek istedi. Göreve başladıkları günden itibaren en iyiyi yapmak için çok çaba sarf ediyoruz. Bizlerde insanız hata yapıyoruz. Benim isteğim bugün bunların konuşulmaması. Bu hatalarımızı sezon sonunda söylemek üzere sinemize gömelim. Her şeyi sezon sonuna bırakalım. 2. lige giden yolda play-off yolunda büyük avantaja sahibiz. Bunu iyi değerlendirerek hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunun içinde birlik olmak zamanı.

Ben taraftarlarımızdan bundan sonraki süreçte daha dikkatli olmalarını istiyorum. Serik karşısında seyircisiz bir maçın nasıl olduğunu bir kez daha gördük. Kalan bu kritik süreçde daha dikkatli olup takıma sahip çıksınlar onları motive etsinler inşallah bu yeni sinerji ile sezon sonunda hep birlikte sevineceğiz’ dedi.