Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, Çorum maçına hazır olduklarını ve deplasmanından istediklerini sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

RAKİBİMİZİ İYİ TANIYORUZ
Rakibi iyi analiz ettiklerinin altını çizen Galip Gündoğdu şu ifadelere yer verdi: Rakibimiz ile bu sezon deplasmanda karşılaştık ve onları 2-1 mağlup ettik. Ancak o maçla, Play-Off’ta oynayacağımız maçlar arasında fark olacaktır. Çünkü devre arasında takviyeler yaptılar ve iç sahada oyunlarının üzerine koydular. Rakibimizin güçlü ve zayıf yanlarını biliyoruz. Hafta boyunca rakibimiz analiz ederek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Saha avantajımız var gibi gözüküyor ama oynamadan maç kazanılmaz. Biz bu avantajımızı iyi kullanarak, şehre güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz.

 

GECE MAÇLARINI SEVİYORUZ
Gece maçı atmosferi hep farklıdır. Biz de futbol oynarken gece maçlarına ayrı bir motive olurduk. Bu sezon oynadığımız gece maçlarında da hiç fire vermedik ve iyi sonuçlar aldık. Takım olarak bu konuda rakibimize göre avantajlıyız. Son süreçte maçlarda seyircilerimizde yeterince ilgi gösteremedi. Akşam oynanacak rövanş maçına taraftarlarımızın ilgisinin yoğun olacağını düşünüyorum. İnşallah taraftarlarımız ile birlikte rövanşta turu geçen taraf biz olacağız. 


Kocaelispor inançlı

Kocaelispor, 3. Lig Play-Off yarı final ilk maçında bugün Yeni Çorumspor’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yeşil Siyahlılarda hedef 15 Mayıs’taki ikinci maç için avantajlı skorla İzmit’e dönmek.

MAÇI BEKLİYORLAR
Normal sezonu 58 puan ile ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor, sezonu 52 puan ile beşinci sırada tamamlayan Yeni Çorumspor ile Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Konuk takımda Büyük Kerem, Küçük Kerem ve Fatih dışında eksik yok. Çarşamba günü Çorum’a karayolu ile giden ve Annita Otel’de kampa giren Yeşil Siyahlılar, 15 Mayıs’taki rövanş için avantajlı bir skorla İzmit’e gelmek istiyor.
Hafta boyunca çalışmalarını Vinsan Tesisleri ve Kocaeli Stadı’nda yapan Kocaelispor’da teknik adam Galip Gündoğdu’nun kafasındaki 11 belli oldu. Saat 16.00’da başlayacak olan maça Kocaelispor kalede Volkan, sağ bekte Ali Keten, sol bekte Kadir Öge, savunma ortasında Kemal Can ve Murat Başak, önlerinde Mesut ve Mert, solda Burak Süleyman, sağda Hamza, forvete yakın bölgede Sefa ve ileride de Sinan tertibi ile sahadaki yerini alması bekleniyor. 

‘Üçünden en iyisi Çorum’

Üç haftadır formasından uzak kalan Kocaelispor’un tecrübeli sol beki Kadir Öğe, Yeni Çorumspor ile erken finale kaldıklarını belirtti.
 


AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYORUZ

Takımın çalışkan isimlerinden Kadir Öge, Çorum maçı öncesi şu açıklamaları yaptı: Kocaelispor da Yeni Çorumspor da bu ligin iyi takımları. Serik Belediyespor ile Karacabey Belediyespor’un bize rakip olabileceklerini düşünmüyorum. Çorum’da güzel ve bir o kadar da zor bir maç bizi bekliyor. Ancak sahadan avantajlı skor ile ayrılan biz olacağız. İçeride de işi bitireceğiz inşallah. Bunu yapacak gücümüz ve inancımız var. Disiplini ve ciddiyeti elden bırakmayarak sonuca gideceğiz.
 

HER ŞEY YOLUNDA
İki haftalık bir sakatlık süreci geçirdim. Ligin son maçında 1461 Trabzon karşısında forma giyebilecek durumdaydım ancak riske etmenin hiç gereği olmadığı için forma giymedim. Şu an için çok hafif bir ağrım var ancak önemli değil. Yeni Çorumspor karşısında Galip Gündoğdu hocamız görev vermesi halinde sahaya çıkıp futbolumu oynayacağım.

Editör: Haber Merkezi