HALİL ÖZTÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por bu se­zo­nun sa­ha­sın­da­ki oy­na­ya­ca­ğı son ma­çın­da Kı­zıl­ca­bö­lüks­por kar­şı­laş­ma­sı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı dün yap­tı­ğı ça­lış­ma ile sür­dür­dü. Tek­nik Di­rek­tör Se­lim Sü­mer yö­ne­ti­min­de Naz­mi Av­lu­ca sa­ha­sın­da­ki an­tren­ma­na tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar.

Isın­ma ha­re­ket­le­ri ile baş­la­yan an­tren­man da­ha son­ra dar alan­da pas ve ar­dın­dan da ya­rı sa­ha­da ya­pı­lan çift ka­le maç ile so­na er­di. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım­da se­zon so­nu gel­me­si ne­de­ni ile an­tren­man­da tem­po düş­tü ve oyun ağır­lık­lı ça­lış­ma­lar de­vam edi­yor.

Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım­da he­def lig­de 13 maç­tır has­ret ka­lı­nan üç pu­ana Kı­zıl­ca­bö­lüks­por ma­çın­da son ver­mek. Lig­de son ga­li­bi­ye­ti­ni ikin­ci ya­rı­nın ikin­ci haf­ta­sın­da 27 Ocak’ta An­ka­ra Ad­li­yes­por’u 2-0 ye­ne­rek alan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım bu maç­tan son­ra oy­na­dı­ğı 13 maç­ta do­kuz ga­li­bi­yet ve dört mağ­lu­bi­yet al­dı. Ço­rum Be­le­di­yes­por’un iç sa­ha­da­ki ga­li­bi­yet has­re­ti ise 15 maç. İç sa­ha­da son ga­li­bi­ye­ti ilk ya­rı­nın son haf­ta­sın­da Ka­ra­ca­bey kar­şı­sın­da 2-1’lik skor­la al­dı.
Ço­rum Be­le­di­yes­por, Kı­zıl­ca­bö­lüks­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün sa­at 11’de Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Sta­dı’nda ya­pa­ca­ğı an­tren­man­la sür­dü­re­cek.

Editör: Haber Merkezi