HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya on günlük süreyi çok iyi değerlendirdiklerini bugün taraftarları önünde coşkulu futbol ve galibiyetin yanında gelecek haftalara hedef veren bir futbol ortaya koymak istediklerini söyledi.
Göreve geldikten hemen sonra Bağcılar maçına çıktıklarını takımı ve futbolcuları fazla tanıma fırsatı bulamadığını belirterek ‘On günlük bu arada çok iyi bir çalışma temposu geçirdik. Bu sürede futbolcularla fazla birlikte olduk ve onları daha yakından tanıma imkanı buldum. Bu süreç içinde daha iyi noktaya geldiğimizi düşünüyorum.
Takım olarak iç saha performansımızın yüksek olduğu ortada. Bugün oynayacağımız maçtada favoriyiz ancak sahada mücadele etmeden kazanmamız mümkün değil. Ben taraftarlarımızında bugün takımlarına vereceği coşku ile  sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Bizim açımızdan her şey olumlu geçen bir süreç yaşadık.
Tabiki galibiyet kadar önemli olan bu maçta ilerki haftalarda bize hedef veren bir görüntü vereceğiz ve futbol oynoyacağız. Bundan şüphem yok oyuncularıma bu konuda güveniyorum.

Editör: Haber Merkezi