HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor, Turgutluspor deplasmanında hem maçı hemde dört futbolcusunu birden kaybetti. Kırmızı Siyahlı takımda maçın son dakikalarında direk kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen kaleci Onurcan ile birlikte sarı kart gören üç futbolcuda cezalı oldular.
Devre arasında transfer edilen Uğur üç sarı kartla geldiği kırmızı siyahlı takımda dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. İki sarı kartla gelen Volkan Serim de dünki maçta kart görerek cezalı olan diğer isim oldu. Geçtiğimiz hafta üçüncü sarı kartını gören Mikail de Turgutlu’da dördüncü sarı kartı görerek cezalı oldu.
Bu dört futbolcu hafta sonu Halide Edip Adıvarspor ile oynanacak çok kritik maçta takımlarında forma giyemeyecekler. Maçta sarı kart gören üç futbolcununda ceza sınırındaki isimlerden olması akıllara soru işareti getirdi.

Onurcan’a yakışmadı
Yeni Çorumspor’da kaleci Onurcan, Turgutluspor deplasmanında son dakikalarda gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Kırmızı Siyahlı takımın bu sezonki tüm lig maçlarında kalesini koruyan Onurcan maçın 87. dakikasında Turgutluspor taraftarlarına yaptığı hareketin ardından yardımcı hakemin uyarısı üzerine maçın hakemi tarafından direk kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı.
Tecrübeli file bekçisi mağlup olunan bir maçın bu dakikalarında gördüğü kırmızı kartla alacağı 2-3 maçlık ceza nedeni ile takımını yalnız bırakmak gibi büyük bir yanlışa imza attı.

Editör: Haber Merkezi