HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Fah­ret­tin Say­han ta­kım ola­rak çok iyi yol­da ol­duk­la­rı­nı ve fut­bol­cu­la­rın per­for­man­sı­nın her ge­çen gün art­tı­ğı­nı söy­le­di.

Kamp­ta oy­na­dık­la­rı ve 1-1 be­ra­be­re kal­dık­la­rı Bug­saşs­por ma­çı­nın de­ğer­len­dir­me­si­ni ya­pan Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han ‘Se­zo­na yüksk tem­po­da yap­tı­ğı­mız an­tre­man­lar­la ha­zır­la­nı­yo­ruz. Bug­saşs­por ma­çın­da bu­gü­ne ka­dar faz­la for­ma şan­sı ve­re­me­di­ği­miz fut­bol­cu­la­ra şans ver­dik.

Ma­çın içe­ri­sin­de dö­nem dö­nem oyu­nun ha­ki­mi­ye­ti­ni ra­ki­be kap­tır­sak­da ge­nel­de ta­kım ola­rak iyi bir per­for­mans ser­gi­le­dik. So­nuç­ta oy­na­dık­la­rı­mız adı üze­rin­de ha­zır­lık ma­çı. Biz bu maç­lar­da alı­nan skor­la­ra de­ğil fut­bol­cu­la­rın ver­dik­le­ri­mi­zin ne ka­da­rı­nı sa­ha­ya yan­sıt­tık­la­rı­nı gör­mek için ba­kı­yo­ruz.

So­nuç­ta li­ge ka­dar önü­müz­de iki haf­ta­lık bir sü­re var ve biz her ge­çen gün ek­sik­le­ri­mi gi­der­me yo­lun­da emin adım­lar­la iler­li­yo­ruz. Ha­zır­lık maç­la­rın­da tes­bit et­ti­ği­miz ek­sik­le­ri­mi­zi ka­lan sü­re­de­ki ça­lış­ma­lar­da gi­de­re­rek li­ge ka­dar çok da­ha iyi du­ru­ma ge­le­ce­ği­mi­ze ina­nı­yo­rum.

Ço­ğun­lu­ğu ye­ni isim­ler­den ku­ru­lu olan kad­ro­mu­zun kamp sü­re­cin­de­ki uyum­la­rı bi­zim en bü­yük avan­ta­jı­mız. Ger­çek­ten ta­kım ol­ma yo­lun­da kamp dö­ne­mi son de­re­ce fay­da­lı geç­ti. Ta­raf­tar­la­rı­mız bu ta­kı­ma inan­sın ve gü­ven­sin­ler bu ta­kım on­la­rı mut­lu et­mek için el­le­rin­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­cek­ler bun­dan kim­se­nin şüp­he­si ol­ma­sın’ de­di.