HALİL ÖZTÜRK
AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşkın dün Çorum Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikram etti ve kulüp tesislerindeki görüşmede ise seçilmeleri halinde yasal çerçeveler dahilinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.


Pazar günü oynanan Karacabey maçını tribünden izleyen ve kırmızı siyahlı takıma destek veren Halil İbrahim Aşgın dünde Adliyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Çorum Belediyespor takımını ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte antrenman öncesinde sahada Teknik Direktör Mehmet Aurelio ve futbolcular ile tanışan Aşgın daha sonda tesislere geçerek burda Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya ile görüştü.


Aşgın bu görüşme sırasında takmın son durumu ve kulüp yapısı hakkında bilgiler aldı. Çorum Belediyespor’un şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek ‘Sporun ve özellikle futbolun şehirlerin tanıtımı açısından ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Seçilmemiz halinde yasal çerçeveler dahilinde her türlü desteği vermek zorundayız bunun bilincindeyiz.


Yönetim ile birlikte yapacağımız ortak çalışmalar sonucunda kulübe sürekli geli sağlayacak projeler üreterek kulübü maddi açıdan kendi ayakları üzerinde durur vaziyete getireceğiz. Profesyonel kulüplerin en büyük sorunu maddi ve bunu aşmanında ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyoruz.
Geçici olmayan kalıcı çözümler bulmak için yönetimle birlikte çalışacağız ve Çorum Belediyespor’u layık olduğu üst liglere tüm Çorumlular olarak hep birlikte taşıyacağız. Sabit gelir kaynakları oluşturduğumuz taktirde yöneticilerinde yükünü hafifleteceğiz ve daha iyi durumlara hep birlikte getireceğiz. Ben Çorum Belediyespor’a cumartesi günü oynayacağı Adliyespor maçında ve ikinci yarıdaki tüm maçlarında başarılar diliyorum kalbimiz ve dualanımız onlarla birlikte olacak. Sezon sonunda da inşallah şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız’ dedi.


Aşgın daha sonra Ankara’da olan Çorum Belediyespor Başkanı Fatih Özcan ile telefonla görüştü kendisine başarılar diledi. Başkan Fatih Özcan ise  Halil İbrahim Aşgın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi