HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor 2. Başkanı Mustafa Şeker, Fatih Özcan ve ekibinin çok vizyon sahibi bir yönetim olduğunu kendilerinin ısrarla amatör satatüye çekilmek istendiğini ancak Şampiyonlar Ligi sevisinden aşağı inmeyeceklerini söyledi.

Şeker kısa sürede çok ayak oyunu ile karşılaştıklarını belirterek ‘Mayıs ayından buyana birlikte çalışıyoruz. Fatih Özcan Çorum’un evladı benimde kardeşimdir. Biz Fatih Özcan’ın yalnızlaştırılma politikasını canla canlı şahit olduk. İnsanların birbirini sevmek saymak zorunda değildir. Ancak bir kulüp başkanına saygı duyulması gerekir. Yapılanlara emeğe saygı duyulması gerekir.

Dört yıl önce Mali As Başkanda beraberdik. Sürekli Çorumspor içinde oldu. Maçlarını takip ederdi Çorum’u ve Çorumspor’u hiç unutmadı. Bu sevdadır bir aşktır bununda canlı şahidi taraftarlardır. Çorum gibi büyük bir şehrin birlik ve beraberlik ile taçlanması gereker bir yıldı. Fatih kardeşimin hayallerini vizyonunu yansıtması adına bu projede birlikte oldum. Kulübü tamamen fedakarlık çerçevesinde tamamen bütün etnik grupları ile ortak bir STK yapalım diye uğraş verildi.

Bu vizyonla yola çıkıldı bir çok hayal gerçekleşti. Görünüşe bakıldığı zaman ego sahibi kimseye eyvallahı yok ancak çok duygusal bir insandır. Dokuz aydır şu içerrdeki başkanlık makamına oturmadı koltuk sevdalısı hiç olmadı. Bu sürede o kadar bel altı oyunları gördük ki Anadolu’da bu değerlerin ölmediğini insanların birbirlerine sahip çıkıldığına inanıyordum ancak gördüklerime üzüldüm.

Çorum’da çok fazla değerler var neden bu harcamayı 10 milyona çıkarmayalım. Bu şehrin bu ligde ne işi var neden burda yok. Biz burda tamamen futbola odaklanmak hedeflere yürümek isterken bin bir türlüsü arkada yaşanan oyunlan var. Sizler bizi futbolla baş başa bırakmıyorsunuzki. Er meydanınna gelsin herkes konuşsun bir daha konuşmasın sadece futbolu konuşalım. Bunca engele kumpasa rağmen biz bir çok zorluğu aşarak güzel işler gerçekleştirdik.

Dışardan bir gözle bakıyorum çok büyük haksızlıklar yapılıyor. Kulağınızı tıkayın işimizi yapalım,m diyoruz bunun içinde kongrede eteğindeki taşları herkes döksün alınacak karara hepimiz saygı duyalım. Güzel bir ismimiz oldu güzelde gidiyor takım. Bunca engele rağmen yinede iyi gidiyoruz.  Fatih Özcan’ı yalnız bırakmadık bırakmayacağız. Bu kişiselleşmeyi bir kenara bırakarak tamamen Çorumspor’a odaklanırsak daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Burda projeleri konuşmayı isterdim ancak başka işleri konuşuyoruz.

Bizim vizyoner bir yönetimimiz var büyük hayaller konuşuyoruz, bizi ısrarla amatörler ligine çekmek istiyorlar biz bu oyuna gelmemek için bu genel kurul kararı aldık. Biz hiç bir zaman amatör seviyeye inmedik inmeyeceğiz, Genel Kurul’da kim ne söyleyecekse bir kez söylesin ve eteğindeki taşları döksün’ dedi.