HARUN AKKAYA
Kocaelispor ile oynanan play-off yarı final ilk maçında tribünde açılan dev pankart taraftarları son derece hecayanlandırdı. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinde söylediği sözden uyarlanarak yazılan ‘Ya biz o kupayı alacağız ya o kupa bizi’ parkartında atının üzerinde Başkan Fatih Özcan bunu söylüyor Teknik Direktör Bahri Kaya ve futbolcularıda uygulayanlar olarak yer almışlar. Bu heyecanlandıran pankartta komutan gerekeni yapmış görülüyor fakat uygulayanların bu sözü fazla inanmadığı sahadaki performansları ile net bir şekilde görüldü. Tüm beklenti rövanş maçında bu inanca sahip olmaları.


Anlamlı mesajlar
Yeni Çorumspor’un Kocaelispor ile oynadığı maçta Dr. Turhan Kılıçcıoğlu stadı belkide son resmi maça ev sahipliği yaptı. Maç için Yeni Çorumspor yönetimi stadı gelinler gibi süsledi. Özellikle asılan pankartların ayrı ayrı anlamları vardı.

Slogan olmuş ‘Yemik ettik gelecek güzel günler, Son sözümüz Çorumspor, Kırmızı Sevdamız, Siyah Kaygamız, Karanlık günde bile gölgen olacağız, Burda Hayat Kırmızı Siyah ve Efsane Geri Döndü’ pankartlarının yanında iki ismin resmi çok daha anlamlıydı.

Çorumspor’un kurucu isimlerinden kulüpte ve Belediye Başkanlığı yapmış ve stada ismi verilmiş Dr. Turhan Kılıçcıoğlu’na rahmet ve minnet duygusu pankartı eski  skorborda asıldı. Yine Çorumspor’un unutulmaz amigolarından rahmetli Mehmet Ali Altunkaya da ‘Unutulmadın büyük usta rahmet ve minnetle anıyoruz’ pankartı ile anıldı.

Editör: Haber Merkezi