HALİL ÖZTÜRK
Hilmican Şimşek Hırvatistan’dan bronz madalya ile dönüyor. Çorum Belediyesi Gençlikspor’un milli Badmintoncusu Hilmican Şimşek Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde yapılan turnuvada çift erkeklerde üçüncü olarak bronz madalya ile döndü.

5-7 Nisan tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılan Valamar Junior Open 2016 Badminton Turnuvasında milli formayı giyen Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü sporcusu Hilmican Şimşek Erzincan’lı partneri Sezgin Kelebek ile mücadele ettiği çift erkeklerde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

İngiliz ve Malezyalı rakihlerine 2-1’lik skorlarla yenilen Hilmican Şimşek ve Sezgin Kelebek çifti bronz madalyanın sahibi oldu. Badminton İl Temsilcisi ve Çorum Belediyesi Gençlikspor Badminton Antrenörü Barış Boyar sporcusunu bu başarısından dolayı kutladı. Boyar kendilerine her zaman destek veren Milletvekili Oğuzhan Kaya, İlçe Kaymakamı Hakan Alkan’a Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’e Federasyon Başkanı Murat Özmekik ve Genel Sekreter Hayati Kısacık’a Kulüp Başkanı Nadir Solak’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.