YÜKSEL BASAR
Hi­tit Oto­mo­bil ve Mo­tor Spor­la­rı Ku­lü­bü'nün (Hİ­TOK) ye­ni baş­ka­nı Ali Ka­nar­lı ol­du. Der­nek Baş­ka­nı Ali Ka­nar­lı, dü­zen­le­di­ği ba­sın top­lan­tı­sın­da ye­ni dö­nem­de ya­pa­cak­la­rı ça­lış­ma­lar hak­kın­da bil­gi ver­di.


Ka­nar­lı baş­kan­lı­ğın­da­ki ye­ni yö­ne­tim ku­ru­lu, şu isim­ler­den olu­şu­yor: Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ser­kan Ba­lak, Sek­re­ter Mus­ta­fa De­ğir­men­de­re­si, Say­man Onur Has­de­mir ile yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri Bu­rak Ara­lık ve Adem Ak­ta. 
Ye­ni dö­nem­de ön­ce­lik­le TOS­FED'in de des­te­ğiy­le Ço­rum'da sla­lom ve drag ya­rış­la­rı dü­zen­le­ye­cek­le­ri­ni be­lir­ten Ka­nar­lı, bu iki or­ga­ni­zas­yon­la Ço­rum­lu­la­ra he­ye­can­lı gün­ler ya­şa­ta­cak­la­rı­nı söy­le­di. 


Ço­rum'da ulu­sal baz­da or­ga­ni­zas­yon­la­rın ger­çek­leş­ti­ril­me­si­nin sağ­lan­ma­sı­nın ya­nı sı­ra di­ğer il­ler­de dü­zen­le­nen or­ga­ni­zas­yon­lar­da da Ço­rum'u tem­sil ede­cek­le­ri­ni ifa­de eden Ka­nar­lı, "He­nüz ye­ni oluş­tur­du­ğu­muz yö­ne­tim ku­ru­lu­muz­la bir­lik­te bu yıl ili­miz­de 4 ya­rış or­ga­ni­zas­yo­nu ger­çek­leş­tir­me­yi plan­lı­yo­ruz. Et­kin­lik tak­vi­mi­nin kı­sa sü­re içe­ri­sin­de ta­mam­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan ka­mu­oyu ile pay­la­şa­ca­ğız." de­di. 


‘Ön­ce­li­ği­miz, Ço­rum'da mo­tor  spor­la­rı­nın alt ya­pı­sı­nı oluş­tur­mak’
Ka­nar­lı, bir yan­dan or­ga­ni­zas­yon­lar dü­zen­ler­ken, di­ğer yan­dan da kent­te­ki mo­tor spor­la­rı alt­ya­pı­sı­nı oluş­tur­mak için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dık­la­rı­nı söy­le­di. 


Tür­ki­ye'de mo­tor spor­la­rı­na olan il­gi­nin her ge­çen gün art­tı­ğı­na dik­kat çe­ken Ka­nar­lı, "Mo­tor spor­la­rı için ili­miz­de ge­rek fi­zi­ki me­kan, ge­rek­se do­na­nım ola­rak alt­ya­pı­yı oluş­tu­rur­sak bu an­lam­da ili­mi­zi bir mer­kez ha­li­ne ge­tir­me­miz müm­kün olur. Bu­gü­ne ka­dar ili­miz­de kı­sıt­lı im­kan­la­ra rağ­men ger­çek­leş­ti­ri­len ya­rış or­ga­ni­zas­yon­la­rı­na hal­kı­mız bü­yük il­gi gös­ter­di. Tür­ki­ye'de bir­kaç il­de bu­lu­nan ör­nek te­sis­ler­den bir ta­ne­si de Ço­rum'a ka­zan­dı­rı­lır­sa, ili­miz de bu ko­nu­da­ki önem­li mer­kez­ler­den bir ta­ne­si olur. He­de­fi­miz, TOS­FED'in de des­te­ğiy­le ili­mi­ze ulu­sal or­ga­ni­zas­yon­la­rın ger­çek­leş­ti­ri­le­bi­le­ce­ği bir te­sis ka­zan­dır­mak." di­ye ko­nuş­tu. 
Ka­nar­lı, bu yıl­ki ya­rış tak­vi­mi­nin kı­sa sü­re içe­ri­sin­de Hİ­TOK'un sos­yal med­ya he­sap­la­rın­dan du­yu­ru­la­ca­ğı­nı söz­le­ri­ne ek­le­di. 

Editör: Haber Merkezi