Türkiye Voleybol 1. Ligi'nde Çorum'u temsil edecek olan Sungurlu Belediyespor teknik heyeti ve oyunları Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti.

Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen, Kulüp Voleybol sorumlusu Mustafa Özdemir, Voleybol antrenörü Veli Koçak ve yeni takıma dahil olan oyuncular Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette oyuncularla yakından ilgilenen Başkan Şahiner, voleybol takımının bu sezon büyük işler başaracağına inandığını söyledi. Oyunculara yönelerek sizlerden centilmen bir şekilde mücadele etmenizi bekliyorum diyen Başkan Şahiner, "Gerek maç içinde gerekse de maç sonunda sergilediğiniz davranışlarla  Sungurlu'nun gençlerine örnek olmanızı bekliyorum. Amacımız Sungurlu'nun gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutup, spora yönelmelerini sağlamaktır" dedi.

Antrenörümüz Veli Koçak ile birlikte teknik heyetimizin iddialı bir takım kurduğunu belirten Başkan Şahiner, "Takımımız bu yıl Doğu grubunda güçlü rakipleri ile mücadele edecek. İddialı bir takım kurduk. Sungurlu'nun ne kadar çetin ceviz olduğunu bütün takımlar görecek inşallah" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi