HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, haketmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını bunun hedeften kendilerini kesinlikle koparmadığını kalan altı maçta yakalayacakları yeni bir seri ile layık oldukları play-off potası içinde ligi tamamlayacaklarını inandığını söyledi.

-Teknik Direktör İsmet Taşdemir dün yapılan antrenman öncesinde yaptığı açıklamada Hekimoğlu karşısında oyunun genelinde üstün oynayan taraf oldukların belirterek ‘Sahada kazanmak için elinden gelen herşeyi yapan bir Çorumspor vardı. Ancak bu maçta şanssızlıklar yaşadığımız günlerden biriydi.

-Takım olarak yaptığımız hataların cevabını mağlubiyet ile ödedik. Rakip takım ilk yarıda kalemize iki kez geldiler ve malesef ikiside gol oldu. Bizim bu maçla ilgili planımız maçı dengede götürüp sonrada gol yollarında etkili oyuncularımız ile sonuca gider galip gelmekti.

-Yaptığımız takım hatası sonucunda yediğimiz ilk golün ardından hiç ummadığımız uzatma dakikalarında yediğimiz ikinci golle 2-0 geriye düştük. İkinci yarıya daha fazla risk alarak başlamak zorunda kaldık. Aldığımız bu riskler doğrultusunda ileride daha fazla çoğalan ve önde baskı yapan bir takım kimliğine büründük ve bunun sonucunda da golü bulduk.

-Bu golden sonra daha önce yaptığımız geri dönüşlere benzer bir maç görüntüsü ve hissiyati vardı bizde. Ancak gördüğümüz haksız kırmızı kart bütün işleri değiştirdi. Bu pozisyonda maçın hakemi çok yanlış bir yorumla kaleye çok uzak mesafede, geriden gelen oyuncumuzun müdahele edebileceği ve rakibin topa sahip olmadığı pozisyonda yanlış bir değerlendirme sonucunda on kişi bıraktı. Yapacak bir şey yok hakem takdiri. Bu kartın neticesinde çok istediğimiz mücadele ettiğimiz fakat mağlup olduğumuz bir maç oldu. Bu mağlubiyet ile hiç bir şey bitmedi. Hala bütün ipler kendi elimizde. İlk hedefe ulaşmak için bir seri yakalamamız gerekiyordu bunu başardık ve bu seri Hekimoğlu maçı ile sona erdi. Şimdi ligin son etabında ikinci bir seri yakalamak istiyoruz. Bunu başardığımız takdirde layık olduğumuz play-off potasına gireceğimize inancımız tam’ dedi.

İsmet Taşdemir beş maçtır sakatlığı nedeni ile forma giyemeyen Salih Zafer’in sakatlığının geçtiğini ancak yaptıkları test sonucunda nefes olarak hazır olmadığını gördüklerini söyledi. Salih Zafer şu anki fiziksel görüntüsü ile Salih Zafer’in bir maç daha değerlendirmeyeceklerini sonraki süreçte ise forma giyebilecek duruma geleceğini söyledi.