HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor sezonun ikinci yarı hazırlıklarının ikinci etabı için Antalya’da ilk çalışmasını yaptı. Dokuz gün süren ilk etap tesislerdeki kampın ardından dün ikinci etap için Antalya’da toplanan Yeni Çorumspor akşam saat 17’de kampın ilk antrenmanını yaptı.


Teknik Direktör Mehmet Aurelio yönetimindeki kampa İstanbul’da tedavisi devam eden Eşref Korkmazoğlu dışında tüm futbolcular katıldılar. Kampın ilk çalışması öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Mehmet Aurelio sezonun ikinci yarısının çok zorlu geçeceğini belirterek tüm futbolculardan kampı en verimli şekilde geçirmelerini ve tam randımanla çalışmalara kendilerini vermelerini istedi.


Ardından ise kampın ilk antrenmanına çıkan Yeni Çorumspor ısınma toşularının ardından dar alanda pas ve kısa süreli taktik çalışma ile günü tamamladılar.


Yeni Çorumspor bugünden itibaren sabahları fiziksel akşamları ise taktiksel antrenmanlar yaparak ikinci yarı hazırlıklarına 13 Ocak’a kadar sürdürecek. Bu süreçte kırmızı siyahlı takım dört hazırlık maçı yapacak.

Editör: Haber Merkezi