HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabının tamamladıklarını ikinci etapta ise daha çok taktiksel ve hazırlık maçları ile ikinci yarıya çok daha iyi başlamak istediklerini söyledi.


Çorum’da kendi tesislerinde yaptıkları ilk etap kampının son günlerinde saha şartlarının kötü olması nedeni ile taktiksel anlamda çalışma fırsatı bulamadıklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Aurelio ‘Buna rağmen takım olarak çok verimli bir kampı tamamladık. Tempolu ve ağın geçen bu çalışma sürecini sakatlıksız kapattığımız için son derece mutluyum.


Yarın Antalya’da toplanarak ikinci kampın ilk çalışmasını yapacağız. 12 gün sürecek bu kampta daha çok taktiksel çalışmalar yapacağız ve oynayacağımız hazırlık maçları ise takımın son durumu görme imkanı bulacağız. Bu hazırlık maçlarında takımın eksiklerini ve futbolcularımızın son durumunu en önemlisi ise yeni transferlerimizin özelliklerini yakından görme imkanı bulacağız.


İlk yarının son üç haftasında yakaladığımız çıkışı ikinci yarının ilk haftasında Muğlaspor deplasmanındada sürdürerek ligdeki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Taraftarlarımız şundan emin olsun takım olarak ikinci yarıda hedefe ulaşmak adına elimizden gelen tüm mücadeleyi sahada vereceğiz’ dedi.

Antalya kampı yarın başlıyor

HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’un ikinci yarı hazırlıklarının ikinci etabında Antalya’da yapacağı kamp yarın başlıyor.
23 Aralık’ta ilk etap çalışmalarına Çorum’da kendi tesislerinde başlayan ilk etap kampını tamamlayan kırmızı siyahlı takım yarın öğlen saatlerinde Antalya Lara’da Miracle Otel’de toplanacak.
Kampa gidecek kafilenin bir bölümü Çorum’dan saat 24’de hareket edecek memleketlerine gidenler ise yarın otelde toplanacaklar.
Yarın saat 17’de yapacakları antrenmanla ikinci etap çalışmalarına başlayacak olan kırmızı siyahlı takım 13 Ocak’a kadar kalacağı kampta dört hazırlık maçı yapacak. Yeni Çorumspor bu süreçte mevkilerde eksiklik görülmesi halinde ise transferin gündeme geleceği belirtildi.