HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor ikinci yarının hazırlıklarına bir haftalık iznin ardından cumartesi günü başladı. İlk yarının son maçında geçtiğimiz cumartesi günü Adliyespor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile ayrılan kırmızı siyahlı takım bir haftalık iznin ardından cumartesi günü saat 18’de tesislerde toplanarak ikinci larının ilk antrenmanına çıktılar.


Teknik Direktör Mehmet Aurelio yönetimindeki antrenmana tüm futbolcular katıldılar. İkinci yarının ilk antrenmanında toplu olarak yapılan yenileme koşusu ile başlayan kırmızı siyahlılar ise dün sabahtan itibaren sabah ve akşam çift antrenman yaptılar.


Kırmızı Siyahlı takımın dün sabah yaptığı antrenmanda kadroyu ikiye ayıran Teknik Heyet bir grup salonda kuvvet ve ağırlık çalışması yaparken diğer grup ise sahada beşe iki alanda pas ve taktik çalışma yaptı. Dönüşümle olarak yapılan bu çalışmanın ardından tesislerde dinlenen kırmızı siyahlı takımöğleden sonra saat 16’da yaptığı ikinci antrenmanda ise kuvvet ve çabukluk hareketleri ile taktik çalışma yaparak ikinci yarının hazırlıklarını sürdürdü.
Yeni Çorumspor bugünde sabah ve öğleden sonra yapacağı çift antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdürecek.


Taraftarlardan Başkan Özcan’a destek

HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’un dün öğleden sonra yaptığı antrenmanda taraftarlar Başkan Fatih Özcan’a destek vermek için tesislere gittiler.
Kırmızı Siyahlı takımın dün saat 16’daki antrenmanı izlemek üzere tesislere gelen taraftarlarda burda çalışmayı izleyen Başkan Fatih Özcan, Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya ile birlikte oldular ve ona destek verdiler. Başkan Fatih Özcan taraftarlara verdikleri bu destekten dolayı teşekkür etti.
Öte yandan Başkan Fatih Özcan kadrolarına katacakları beş futbolcunun transferinde sona geldiklerini söyledi. Özcan, Antalya kampına kadar anlaştıkları beş futbolcu ile resmi imzayı atarak kadrolarına katacaklarını belirterek ‘Anlaştığımız beş futbolcumuzun kulüpleri ile sorunları çözdükten sonra toplu olarak bir imza töreni düzenleyeceğiz ve Antalya’ya kampına tam kadro gideceğiz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi